Alekosz felcsapott szerelemdoktornak: „Ismerem a nőket és a férfiakat is”

T. D. | 2023. November 22.
Azt mondja, negyven év tapasztalatából beszél.

Alekosz hozta a showt az Ázsia Expressz 4. évadában. Bár, ahogyan az várható volt, a legtöbben nem nevettek, hanem inkább felháborodtak a viselkedése miatt. Ez nem csak a nézőkre volt igaz, sokszor játékostársai és a műsorvezető, Ördög Nóra is nehezen viselte, néha pedig azt sem bírták ki, ne próbálják meg helyre tenni

Fotó: Trenka Attila

Varsányi Réka előtt le a kalappal, hiszen ő egészen jól bírta, nem csak a méltatlan bánásmódot, hanem azt is, hogy a botrányhős minden nehezebb súlyt rápakolt. Egészen addig, míg Kucsera Gábor nem mutatta meg neki, hogyan bánik egy igazi férfi a nőkkel. Ezt követően Réka a sarkára állt és kidobta Alekoszt. A ValóVilág egykori nyertesét nagyon megviselte párja elvesztése, le sem tagadhatta volna, ma reggel viszont a Mokkában úgy beszélt, mintha ezt a döntést ő hozta volna meg. 

Rövid a történet. Az Ázsia Expressz végeztével és lezártával, én azt az ügyet azzal a hölggyel lezártnak tekintem – zárta rövidre a témát Alekosz, aki ezt követően arról mesélt, honnan meríti a tanácsait, amiket a Power of Love szereplőinek adott elő, mint szerelemdoktor. – Az én tapasztalatom, amit én magamba szívtam, amit én tudok, kapcsolatokról, a nőkről, férfiakról is, arra volt ott szükség. A férfi nőt keres, a nő férfit, mégis egymással veszekszünk… Ezt be kell fejezni. Egymást kell keresni és segíteni. Ők ezt nem tudták az elején. Amikor bementem, én elmagyaráztam nekik. Bejött!

Exit mobile version