nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő vallomása

Détár Enikő élete egyik legnehezebb időszakáról: „Ilyen van, tízezerből egy, hogy kétszer kellett intubáljanak”

Szeretné, ha az ő példájából tanulva, senki nem adná fel soha.

Détár Enikő, hazánk egy legsokszínűbb színésznője többször mesélt már arról, amikor élete során a mélyből kellett kimásznia. Ilyen volt, amikor az RTL Reflektor című műsorát vezette, ahonnan egyik napról a másikra bocsátották el és szinte szó szerint az utcára került. 

Détár Enikő

Fotó: Olajos Piroska

Ebben a kemény időszakban kellett szembenéznie a fájdalommal, hogy édesanyja halálos beteg lett. Bár a szerelmi élete sem volt mindig zökkenőmentes, jó ideje boldog párkapcsolatban él. Az Adom a napom stábjának viszont egy soha nem hallott történetet mesélt. Kiderült, nagyjából 10-15 éve hangszálgyulladása lett, ami miatt kétszer is meg kellett műteni. 

„Ilyenből van, tízezerből egy, hogy kétszer kellett intubáljanak – kezdte a történetét a színésznő. – Gyakorlatilag hónapokig beszélni sem tudtam. Nagyon-nagyon sokat sírtam. Egy-két előadás, de időnként. Azt gondolom, szánalmasan erőlködtem. Egyik legnehezebb időszaka volt az életemnek.

Mint mondja, mindezt azért mesélte el, mert szeretné, ha az ő példájából tanulnának az emberek, hogy nincs olyan szituáció, amiben az egyetlen megoldás, hogy feladják. „Pár hónap és visszajött, de nyilván semmiben nem leszek olyan, mint 20 évvel ezelőtt. Erről azért beszélek, mert ha bárkivel, bármi történik és ilyen reménytelennek látja a dolgokat… Ha nem adod fel, és teszel bele munkát, ha vagy olyan szerencsés, hogy olyan emberekkel találkozol, akkor vissza lehet térni az életbe.”

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Détár Enikő, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top