nlc.hu
TV-sztárok

Détár Enikő élete nehézségeiről

Détár Enikő nehéz időszakáról: „Hirtelen utcára kerültem, majd az édesanyám halálos beteg lett”

Kemény emlékeket idézett fel.

Az 59 éves Détár Enikő sikeres színésznő, aki egyszerre több színházban is játszik és szép számmal érkeznek hozzá a felkérések. Egykoron az RTL Reflektor című műsorát vezette, ahonnan egyik napról a másikra bocsátották el. 

Détár Enikő

Détár Enikő (Fotó: Olajos Piroska)

„Majdnem 40 évesen kerültem az RTL-hez, a fiam akkor volt egyéves. Akkoriban alig vállaltam színházi feladatokat, évente egy bemutatóm volt, mert esténként nem akartam Zsigmondot anya nélkül hagyni. A tévének hála, jól megfizettek, így megengedhettem magamnak azt a fajta luxust, hogy színházban kevesebbet dolgozzam és a gyerekeimmel lehessek. Aztán való igaz, egyik napról a másikra megszűnt a televíziós munkám, de sem akkor, sem visszamenőleg nemhogy haragudtam volna érte, inkább hálás vagyok mindenért. Mert amikor becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik – mesélte a BEST magazinnak a színésznő, aki vállalja, műsorvezetőként anyagilag biztosabb lábakon állt. – Persze közben voltak nehéz időszakaim, nem volt elég, hogy hirtelen utcára kerültem, az édesanyám, aki ekkor már hosszú ideje Amerikában élt, halálos beteg lett. Elküldtek, és abban a pillanatban nem igen tudtam, miből élünk majd meg. Aztán szép lassan egymás után nyíltak meg az új ajtók, egyre több színdarabban játszhattam, drámákban, amire már nagyon vágytam.”

A művésznőben az okozta a legmélyebb sebet, amikor édesapja váratlanul elhunyt 16 éves korában. Mint mondta, sok év telt el azóta, de még mindig nagyon érzékenyen érinti a téma, mivel ezerszeresen megszenved mindent. Ennek ellenére derűs és pozitív gondolkozású, így a boldog korszakokat is meg tudja élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top