nlc.hu
Sztárok

Ma 59 esztendős Détár Enikő

Ez a bikinis kép 23 éve készült a ma 59 esztendős Détár Enikőről

Brutális, hogy milyen formában van közel a hatvanhoz!

Détár Enikő a mai napon ünnepli az 59. születésnapját, de még mindig elképesztő formában van! A színésznő sokat is tesz az alakjáért: egészségesen étkezik és ha teheti, sportol. Emellett pedig olyan sokat van színpadon, hogy természetesen ez is formában tartja. Még a Dancing with the Stars alatt mesélt az életmódjáról

„A tánc nekem olyan sok mindent adott, hogy azt nem is tudom megfogalmazni. A legjobban annak örülök, hogy lement rólam jó pár kiló felesleg. Miután véget ért a Dancing with the Stars, nem hagytam abba a mozgást, online elkezdtem táncedzéseket venni. A lányom régóta táncol, az ő mesterének, Bathó Gabinak az óráit csinálom végig hetente többször is. Öt kilótól sikerült megszabadulnom, mert folyamatosan mozgok. A karantén idején rengeteget főztem, most is éppen Péterrel bevásárlásból jövünk és már csinálom is az ebédet. Szeretünk változatosan étkezni és egészségesen. Nem sanyargatom magam, megeszem a lasagnét is, csak mindent mértékkel fogyasztok” – mondta akkoriban az nlc-nek a színésznő. 

Tavaly nyáron még egy bikinis fotót is posztolt:

„Friss, mai fotó. Nincs filter és nincs retus. Sok sport – tánc, joga, lábsúlyzóban takarítás és főzés és fűnyírás – és persze egészséges táplálkozás és genetika. 50+ #nememlékszpontosenmennyi na jó, de igen. Szerencsésnek érzem magam” – írta a képhez Détár Enikő, aki nem csak most, 50 fölött, de korábban is elképesztően nézett ki. 

Mutatunk is róla egy 23 éves képet:

Détár Enikő 2000-ben

Fotó: Archívum Story-Best

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top