nlc.hu
Sztárok

Bikinis képet posztolt Détár Enikő

Bikinis képet posztolt Détár Enikő: „Nincs filter és nincs retus”

Détár Enikő nem szégyenlős, megmutatta elképesztő alakját.

Détár Enikő 2020 őszén szerepelt a Dancing with the Stars című műsorban, ami által visszanyerte régi alakját: 5 kilótól szabadult meg a verseny alatt. Azóta tartja a súlyát, 58 évesen is elképesztően jó alakja van. Erről egy fotót is posztolt, amit itt megnézhetsz.

Détár Enikő

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Friss, mai fotó. Nincs filter és nincs retus. Sok sport – tánc, joga, lábsúlyzóban takarítás és főzés és fűnyírás – és persze egészséges táplálkozás és genetika. 50+ #nememlékszpontosenmennyi na jó, de igen. Szerencsésnek érzem magam” – írta a fotó mellé Détár Enikő, aki számos bókot is bezsebelt a képéért.

Korábban arról is mesélt az nlc-nek, hogy miként érte el az álomalakját. „A tánc nekem olyan sok mindent adott, hogy azt nem is tudom megfogalmazni. A legjobban annak örülök, hogy lement rólam jó pár kiló felesleg. Miután véget ért a Dancing with the Stars, nem hagytam abba a mozgást, online elkezdtem táncedzéseket venni. A lányom régóta táncol, az ő mesterének, Bathó Gabinak az óráit csinálom végig hetente többször is. Öt kilótól sikerült megszabadulnom, mert folyamatosan mozgok. A karantén idején rengeteget főztem, most is éppen Péterrel bevásárlásból jövünk és már csinálom is az ebédet. Szeretünk változatosan étkezni és egészségesen. Nem sanyargatom magam, megeszem a lasagnét is, csak mindent mértékkel fogyasztok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top