nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő akkor és most

Díva, túlélő és maximalista: ilyen az ezerarcú Détár Enikő

Váratlan távozás az RTL Klubtól, magánéleti válság, válás…. Détár Enikő mindennek ellenére túljutott a mélyponton, és 58 évesen boldogabb, mint valaha.

Détár Enikő 1986-ban szerzett oklevelet a Színház-és Filmművészeti Főiskolán. 1996-tól szabadfoglalkozású színésznő, majd 1999-től a Madách Színház társulatának tagja. 2013-tól a Turay Ida Színház társulatának is színésznője.

Détár Enikő fiatalon

Fotó: Nagy Zoltán/solwee

Détár Enikő az utóbbi időben színésznőként szerepel a köztudatban, de korábban ő volt a Találkozások és a Reflektor arca az RTL Klubnál, majd 2011-ben váratlanul távozott a csatornától. Akkoriban úgy kommunikálták a szakítást, hogy közös megegyezéssel bontottak szerződést, de Enikő másképp fogalmazott.

Détár Enikő fiatalon

Fotó: Fábián Olga/solwee

„Fogalmazhatunk úgy is, hogy kirúgtak. Nem haragszom senkire, arra gondolok, hogy ez is megvolt nekem. Másfél éves volt Zsebi, amikor István Danival felváltva szerepeltünk a képernyőn. Nagyon kevés ember kapott annyit az élettől, mint én. Szeretem az életemet! Dolgoztam színházakban és kereskedelmi csatornáknál is. Amire nagyon büszke vagyok: Patrick Dempsey-vel játszhattam együtt filmben, a Bűn és bűnhődésben én voltam Jelizaveta” – mondta korábban a hot! magazinnak Détár Enikő.

Egy nehéz válás, és új élet

Détár Enikő és Rékasi Károly majd 30 évig voltak házasok, amikor 2014-ben végül elváltak útjaik. Két gyermekük született, Eszter és Zsigmond, akiket nagyon megviselt a válás. Détár Enikő Majka Nanee! című műsorában árulta el, a gyerekek jöttek rá először, hogy apjuk, Rékasi Károly összejött Pikali Gerdával.

„Nagyon megviseli a gyerekeket a válás. A nagyot és a kicsit is. Nem fogom azt mondani, hogy a mi családunkban ez nem így van, mert iszonyatosan megviseli őket. Igazából a gyerekek előtt bukott be ez a dolog, ők előbb tudták, és neki falaztak, miattam” – mondta akkor Détár Enikő.

Détár Enikő fiatalon

Fotó: Toroczkay Csaba/solwee

„Az utóbbi időkben nagyon sokat küzdöttem, de a harcaimtól erősödtem. Ami nem jelenti azt, hogy soha nincsen rosszkedvem, vagy nem bántanak dolgok, csak képessé váltam feldolgozni ezeket. Jól vagyok, nincs bennem gyűlölet. Egyben vagyok, segítenek a barátaim, a munkám – mondta Détár Enikő.

Új élet

A színésznő és 10 évvel fiatalabb szerelme, Péter 8 éve alkotnak egy párt.

„Mi nagyon jókat szoktunk nevetgélni, viccelődni, szerintem a kapcsolatunk egyik alapja az, hogy viccesen élünk. Persze, ha komoly dolgokat beszélünk meg, akkor nincs viccelődés. Egymás lelki támaszai vagyunk. Főleg esténként találkozunk, és akkor tudunk egymásra koncentrálni. De akkor tényleg miénk az este. Azt gondolom, hogy sok fiatal megirigyelheti azt az életet, amit mi élünk. Boldogok vagyunk és ez számít” – mesélte korábban kapcsolatáról Détár Enikő.

Péterről eddig nem sok mindent tudhattunk, csak annyit, hogy angoltanár. Idén a Nyerő Párosban indultak közösen, azonban már a beköltözés napján kénytelenek voltak feladni a versenyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top