nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő egy napja

Geszti Péter Détár Enikőről: „A bulvármédia hosszú ideig sorozatos szappanoperákat írt róla”

A színésznő nem egyszer volt a bulvármagazinok címlapján.

Az Adom a napom mai sztárja az 59 éves magyar színésznő, szinkronszínész, és előadóművész, Détár Enikő. Bár most élete legboldogabb időszakát éli, magasságokat és mélységeket is meg kellett élnie ahhoz, hogy most ott tartson, ahol éppen van. Szeretné, ha az ő példájából tanulva, senki nem adná fel soha. Többek között erről az erőről is kérdezi őt ma este Geszti Péter.

„A művészvilág tele van szörnyekkel. A népszerűség, a siker, vagy éppen a kudarcok sokak személyiségét torzítják el, amiből a közönség gyakran semmit sem lát. Ezért is üdítő, amikor valakiről a szakmában mindenki csak szeretettel beszél. Becsülik az alázatát, a kedvességét és elmosolyodnak, ha a nevét hallják. Pedig neki aztán nem volt mindig oka a derűre. A bulvármédia hosszú ideig sorozatos szappanoperákat írt róla, melyekhez ő készséggel adta az életét, de vajon hol tart most nőként és színészként, mit bánt meg, és mit tervez tenni? Erre vagyok kíváncsi, és ezért kértem meg, hogy adja nekem a napját Détár Enikő” – mondta az Adom a napom házigazdája Détár Enikőről.

Détár Enikő

Détár Enikő (Fotó: Nagy Zoltán)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Détár Enikő, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top