nlc.hu
Sztárok

Gönczi Gábor a családbővítésről

Gönczi Gábor bevallotta, készen állnak a családbővítésre: „Nyitva áll a harmadik baba kérdése”

Azt is elmesélte, hogyan ismerkedtek meg a feleségével.

Gönczi Gábor 2021 augusztusában lett kétszeres apuka. A TV2 híradósa mindig büszkén mesél a magánéletében történő fontos eseményekről. Amikor Gréti világra jött, boldogan újságolta, hogy nagyobbik fia, Áron bár eleinte nem akarta, hogy húga legyen, utána ő került kistestvéréhez a legközelebb. 

„Azt tegyük hozzá, hogy nekem a fiammal is nagy a szerelem. Ő most már nemsokára hatéves lesz. Borzasztóan közel vagyunk egymáshoz, úgy érzem, mintha az én testem kiterjesztése lenne. Bejött a Gréti ebbe a történetbe, és a mi kettősünk Áronnal most nyílik ki, hogy hármasunk legyen. Ráadásul Áron is most kezdi elfogadni ezt” – mesélte abban az időszakban Gábor, aki most visszarepült pár évet az időben, és arról emlékezett meg, hogy egy rendezvényen ismerkedtek meg feleségével, Ildivel. 

Gönczi Gábor

Fotó: TV2

„Már a koncert közben kiszúrtuk egymást, a bulit követően pedig reggelig beszélgettünk, óriási egymásra találás volt a miénk. Ezután kezdtünk el találkozgatni, pár hónapra rá pedig hozzám költözött. Szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot. Ami érdekes a dologban, hogy Ildi kislányként kitalálta, hogy olyan párt szeretne, akinek felemás a szeme színe, nekem pedig az egyik kék, a másik zöld. Mindketten rögtön éreztük, hogy itt varázslat történik, és dolgunk van egymással. A találkozásaink során egyre mélyebbre ástunk egymás lelkében, ami nekem sokat jelentett. Kijőve egy házasságból, közel negyvenévesen tudtam, hogy komolyan akarom venni a dolgokat” – magyarázta a hot! magazinnak a híradós, aki arra is kitért, egyértelmű volt számukra, hogy össze akarják kötni az életüket, ahogyan az is, hogy gyermekeket szeretnének. 

Ma már két gyermek boldog szülei, és bár sokat dolgozik Gábor, a legfontosabb számára a családja. 

„Komolyan veszem az apaságot és a családot. Onnantól kezdve, hogy megismertem a feleségemet, a család lett az első. Áron születése környékén jöttem át TV2-höz, így a szakmai életem is megváltozott, ehhez pedig teljes újratervezés kellett. Átálltam a délutáni/esti munkavégzésre, amiben ki kellett találni, hogy lesz a család a főszereplő az életemben. Kitaláltuk és szigorúan is vesszük azt, hogy délelőtt vagyunk családi szinten együtt, de elfogadott, hogy apa délután elmegy, majd fektetésre ér haza – fogalmazott, majd elmondta, szeretnének-e egy újabb babát. – Nyitva áll a harmadik baba kérdése… Áron is úgy jött, hogy szerettük volna, aztán megérkezett. Teltek az évek, de nyitva hagytuk a kérdést a második babának, majd ő is megérkezett. Egyelőre szeretnénk még kicsit négyesben lenni, de nem zárkózunk el a legkisebb Gönczi ötletétől sem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top