nlc.hu
Sztárok

Palotai Zsolt halála

Kiderült, mi okozta Palotai Zsolt, DJ Palotai halálát

62 éves korában hunyt el.

Ahogy korábban mi is megírtuk, elhunyt a legendás lemezlovas, Palotai Zsolt. Most az is napvilágot látott, hogy mi okozta a halálát: szívroham. Mindez a boncolási jegyzőkönyvből derült ki, az információt a Tilos Rádió és Palotai családja is megerősítette a Telexnek. A szerdai nap Palotai Zsoltról, azaz DJ Palotairól fog szólni a Tilos Rádióban.

A lemezlovassal néhány napja az RTL interjúzott. Ebben a DJ elmondta, hogy szerinte a mai zenék jóval szomorúbbak, mint a kora kétezres évek zenéi, mert most nincs jövőkép. Szerinte a hangulat most rosszabb, mint 1989 előtt volt.

„Nekem kilenc éve – amikor elment a lányunk Kanadába – elég nehéz dolgom van. Abban az évben még volt Rewind a Corvintetőn, és egy év alatt a közönség lement 600-ról 300-ra. Egyszerűen kivándorolt külföldre a közönségünk fele. Aztán a Corvintető is megszűnt, és megszűnt a Rewind is. Onnantól, hogy egyedül maradtam (se Zeek Peti, se Cadik Palkó), és nincs saját bulim, baromi nehéz, mert a bulik nagy része úgy szerveződik, hogy én elhívlak téged, és te elhívsz engem. Aztán már alig marad hely játszani, ahol meg lehetne, ott egyszerűen esélyem sincs. Toldi mozi? Életemben nem hívtak oda. Turbinába sem hívtak soha” – nyilatkozta az oldalnak.

Palotai Zsolt

DJ Palotai a lemezlovas pultnál (Fotó: YouTube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top