nlc.hu
Sztárok

Nem engedi Norbit a DWTS-ba Rubint Réka

„Ez az a műsor, ahova a férjemet soha nem engedném el” – Rubint Réka a Dancing with the Stars-ról

Merő Péter szerint pedig lehet, hogy Norbi tovább is jutna, mint a felesége.

A szombati Dancing with the Stars beszélhetős háttérműsorában, a Dancefloor-ban Rubint Réka arról beszélt, hogy szerinte a férfi versenyzőknek nem lehet egyszerű ennyi csinos nő között táncolni, ő biztos nem engedné el közéjük a férjét.

Rubint Réka,

Rubint Réka ugyan táncolhatott a DWTS-ban, Norbinak azonban ezt nem engedi meg – Forrás: TV2 / Dancefloor – videó

Ez az a műsor, ahova a férjemet soha nem engedném el. Elkezdene ott táncolni az Annával…. Jelzem a kedves TV2-nek, hogy nem!” – jelentette ki a fitneszlady, hozzátéve: “Nem válóok, de nem engedném neki”.

Rubint Réka amúgy táncolt az előző évadban, bár az első adásban egyből kiesett. Ennek kapcsán a meghívott vendégek között helyet foglaló divattervező, Merő Péter odaszúrt egyet Rubint Rékának: “Norbi hátha továbbjut mint, egy adás”.

A műsorvezető, Gelencsér Tímeának annak a kérdésére, hogy van-e olyan táncoslány, aki mellett megengedné, hogy induljon a férje, a következőt mondta Rubint  Réka: “Én megengedném, hogy mindenki mellett táncoljon, de ne jöjjön, ennyi!”.

Ami az ő gyors kiesését illeti, a következőkkel magyarázta így, utólag: “A kondícióm megvolt, lazaságom egyáltalán nem volt meg. Elég Bádogember üzemmódban kezdtem. Egyedül a ritmust éreztem”. Szerinte ez okozta a “vesztét” a Dancing with the Stars előző évadában. “Háromgyermekes anyaként nagyon nehéz volt átadni az irányítást egy másik férfinak. Az elején nehéz volt ez az intimitás egy idegen férfival” – magyarázta Rubint Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top