nlc.hu
Sztárok
Újra lesz X-Faktor

Jövőre visszatér a képernyőre az X-Faktor

Készülnek a 12. évadra.

2010-ben került képernyőre az X-Faktor, majd 11 évadon át követhették a nézők az RTL-n, ki lesz az az énekes, akiben a mentorok megtalálják az X-et. 2023 év elején azonban kiderült, idén nem kerül képernyőre az X-Faktor, helyette a The Voice magyar változatát hozzák el nekünk. 

X-Faktor logó

Fotó: RTL

Az X-Faktor 11 évada alatt, a győztesek mellett, sok versenyző álma vált valóra. Elindulhattak a zenei pályán és voltak, akik színházi előadásokban és sorozatokban is megmutathatták a tehetségüket. Olyan előadók pályája indult itt, mint Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbi, Muri Enikő, Csobot Adél, Manuel vagy Kocsis Paulina

„Már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam; részemről a hat évadot komolyan vettem, rengeteg dalt (slágereket) írtam meg ez idő alatt, utat mutattam sok fiatalabbnak – néhányan aztán, lehet másként látták – és négyszer győztem is a versenyzőimmel. Úgy éreztem, hogy nincs bennem több, pihennem kell a műsortól, el kell tőle köszönöm” – tette nyilvánossá a véleményét az X-Faktor egykori mentora, ByeAlex, majd hozzátette, ugyan nem lustálkodott mentorként sem, az utóbbi években mégis az volt a legtermékenyebb időszaka, amikor a világjárvány miatt nem volt X-Faktor.

Ugyan a The Voice sem aratott kisebb sikereket, tegnap este a Sztárboxban bejelentették, 2024-ben visszatér sokak kedvenc tehetségkutató műsora, az X-Faktor

Tavaly Puskás Peti, ByeAlex, Gáspár Laci és Herceg Erika ültek a mentorok székében, hogy jövőre ebben milyen változás lesz, ha lesz, azt még nem tudni. 

A jelentkezés viszont már elindult, tehát, ha úgy érzed, te lehetnél 2024-ben az X-Faktor győztese, ITT tudsz jelentkezni a műsorba. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top