nlc.hu
Sztárok
Így van most Szász Júlia

Miller Dávid adott helyzetjelentést a Nemzeti Színházban megsérült Szász Júlia állapotáról

A műsorvezetőnek nem új terep, hogy egy közeli ismerőse megsérül előadás közben.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, november 9-én baleset miatt félbeszakadt a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása. A női főszereplőt alakító Szász Júlia és a Capuletet játszó Horváth Lajos Ottó a második felvonásban 4 méter magasról zuhantak le, súlyos sérüléseket, töréseket szenvedtek, műtéten is átestek.

Szász Júlia

Fotó: RTL

November 15-én a színház közleményben tudatta, Szász Júliát kiengedték a kórházból és a történtekhez képest jól van, akárcsak színésztársa is. Azonban a héten kiderült, hosszas kórházi kezelés után a színésznőnek ismét vissza kell térnie a Semmelweis Egyetem klinikájára.

Ma a Reggeli műsorvezetői négy meghívott vendég – Wossala Rozina, Magyar Attila, Hajdu Steve és Vajtó Lajos – segítségével beszélték át november legfontosabb és legmeghökkentőbb híreit. Természetesen szóba került a Nemzeti Színházban történt baleset, amiről a vendégek is kifejtették a véleményüket, Miller Dávid pedig elárulta, édesapja korábban szintén megsérült előadás közben. 

„Apámra is ráomlott a a díszlet a Made in Hungaryban. A József Attilából is a Sági Tomi azért ment el, mert leesett  a díszletről, és egy rozsdás szög beleállt a kezébe – mondta a műsorvezető, majd hozzátette, hogy Júliát ismeri és beszélt is vele. – Beszéltem vele, kommunikál, csak nincs jól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top