nlc.hu
Sztárok

Ördög Tibor élete

Vérbeli rockerből családapa – Csipa, azaz Ördög Tibor fotói a múltból

A vadóc zenész hosszú évek óta Magyarország egyik legnépszerűbb énekese.

Mint ahogy korábban mi is megírtuk, az 53 éves előadó apuka lesz, mindezt pedig Abaházi Csabának árulta el, méghozzá az Abaházi Presszóban. Ördög Tibor, akit az egész országban Csipaként ismernek az emberek, hatalmas népszerűségnek örvend, a Hooligans frontembereként évek óta a csúcson van. Tudtad például, honnan ered a Csipa becenév?

Ördög Tibor (Csipa)

Ördög Tibor (Csipa) (Fotó: TV2)

„Együtt jártam rosszalkodni, bandázni a két idősebb bátyámmal és a barátaikkal. Én voltam a legfiatalabb, a kis csipás és szúrtam a szemüket így is és úgy is, mindenféle téren. A többiek mindig mondták a testvéreimnek, hogy küldjétek már haza ezt a kis csipást, mert nem idevaló, kicsi még, kis hülye. Hát röviden ennyi” – mesélte korábban a rockzenész Szulák Andrea talkshow-jában, a Nyugi! Köztünk marad... című műsorban.

Nézzünk pár képet a zenész múltjából

Ördög Tibor (Csipa), Kiss Endre (Endi) és első zenekaruk (archív)
Megnézem
Összes kép (14)

 

Bár a banda örök mottója a kőkemény rock and roll, mára mégis megváltoztak: lenyugodtak, családot alapítottak. A Hooligans dobosa, Kiss Endi például nemrég negyedszer is apa lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top