nlc.hu
Sztárok

Verrasztó Dávid megúszta a halált

Verrasztó Dávid egy megérzés miatt nem szállt be az autóba, melynek sofőrje a szeme láttára halt meg

Egy pillanaton múlt az egész.

Tragikus vége lett egy ártatlannak induló autóvásárlásnak. Verrasztó Dávid vasárnap egy barátjával indult Dombovárra, ugyanis autót szeretett volna vásárolni.

Verrasztó Dávid

Fotó: Instagram

Jobban mondva, a kétszeres világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar úszó a sajátját tervezte elcserélni egy másikra, így vissza Budapestre már az újjal jött volna – tudta meg a Blikk

A lap információi szerint azonban a kocsi kerekei nem voltak alkalmas egy ilyen hosszú útra, ezért a sportoló és barátja úgy döntöttek, trélerrel szállíttatják fel a fővárosba. Az üzlet meg is kötettett, amikor az egykori tulajdonos, megkérdezte a sportolót, mehetne-e egy búcsúkört a járgánnyal. A válasz természetesen igen volt, az eladó pedig azt is felajánlotta Dávidnak, tartson vele, aki egy megérzés miatt inkább nemet mondott az ajánlatra. Barátja azonban beszállt a kocsiba, majd jött a tragédia: a sofőr a járművel egy fának csapódott. A férfi meghalt, Verrasztó ismerősét kórházba vitték. Úgy tudni, az autó vezetője nem volt bekötve.

A tragédia legfájdalmasabb része, hogy ez elhunyt férfi nyolc év körüli kislánya ott állt Verrasztó mellett, ugyanis a sportoló vigyázott rá, amíg az apa elment egy körre a kocsival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top