nlc.hu
Sztárok

Sportolókból lett celebek

Van valami közös Kabát Petiben és Kucsera Gáborban – Kitalálod, mi az?

Ma már a legtöbbjüket főállású celebként ismeri az ország, akik versenyeznek és vetélkednek a nézők szórakoztatására. Pedig fényes sportkarrier áll mögöttük.

Az ugye megvan, hogy Hollywood tömve van olyan sztárokkal, akik korábban sportolók voltak? Dwayne Johnson birkózásból és amerikai fociból, Arnold Schwarzenegger testépítésből, Terry Crews és John Cena pedig szintén a fociból, illetve a birkózásból érkeztek a celebek közé. Oké, belőlük egészen konkrétan színészek lettek. De ez az egyetlen különbség köztük, és a magyar sztárvilág atlétái között.

Ugyanis itthon is számos olyan híresség szórakoztat minket napról napra, estéről estére, akik egykor (néhányuk esetében pedig még a mai napig) egy teljesen más területen teljesítettek. És tettek minket büszkévé. Olimpikonok, világbajnokok ők, akik ma már stabil, megingathatatlan pillérei a magyar celebvilágnak. A galériában mutatjuk, kikről beszélünk.

Gelencsér Tímea
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top