nlc.hu
Sztárok

A Város Királynői Paulinája kiakadt

A Város Királynői: Paulina kiverte a balhét, méghozzá egy szálláshely miatt

Londonba a barátnője, Zsuzsi hívta meg, ám elkövette azt a hibát, hogy nem a Four Seasonsben foglalt szobát.

Szállodai szobák helyett luxusapartmanokat bérelt Londonban a barátnőinek Solomon Zsuzsanna, aki a teljes csapatot kirepítette a London Fashion Weekre, hogy divatbemutatót nézzenek, és mellesleg a seggére verjenek néhány millió forintnak. A csajcsapat a divatozás mellett amúgy azért is ment a brit fővárosba, hogy kicsit rendezzék az ellentéteiket, melyek Violetta születésnapi buliján jöttek elő.

Ám úgy tűnik, hogy a kibékülés helyett a feszültség csak tovább kulminálódott, mivel Kalmár Paulina már a szállásuk elfoglalása után rosszallását fejezte ki a vendéglátója felé: hiába foglalt Zsuzsi luxusapartmanokat, ő egy ötcsillagos szállodát várt volna el tőle – írja le a fontos eseményt a Blikk.

Kalmár Paulina

Kalmár Paulina (Fotó: RTL)

Most komolyan ilyen helyre jöttünk? Nézzed már, hogy hogy néz ki ez a hely, te… Londonban vagyunk, és ilyen helyen kell lenni. Mi ha megyünk Londonba, vagy bárhova, ötcsillagos szállodába megyünk. Hát, nem ezt kaptuk, hanem egy sima apartman szállást

– elégedetlenkedett Paulina, akinek az édesanyja – szintén Paulina – hozzátette: „Ez ilyen izé… szocreálos. Nem?”

A végén még az „utasellátós” jelző is elhangzott, sőt azt is megjegyezték, hogyha valaki nem tudja normális helyre meghívni a barátait, akkor inkább ne hívja meg őket.

Nagyon fontos az, hogy ha valaki kimozdul otthonról, akkor luxusabbat kapjon, mint amiben él. Ez nem az volt

– vonták le a végső tanulságot, és természetesen csak egyetérteni tudunk. Ha London, akkor Four Seasons: ezt mindenki tudja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top