nlc.hu
Sztárok

A Város Királynői interjú

A Város Királynői anya-lánya párosa: „Életünk első szentestéje nem otthon lesz”

Kalmár Paulina az édesanyjával, Pálfiné Szabó Paulinával meghitt, telefonmentes karácsonyt tervez az idén, melynek részleteiről meséltek is az nlc-nek.

Mit jelent számotokra a karácsony?

Kalmár Paulina: Számomra a karácsony az egész évben várva várt közös napokat és estéket jelenti a családommal. Végre mindenki itt van nálam, együtt főzünk, sütünk, filmet nézünk, társasozunk, régi történeteket idézünk fel, jókat nevetünk.

Pálfiné Szabó Paulina: Nekem a karácsony egy mély, meghitt, családi ünnepet jelent, amire egy hónapig készülök. Fontos számomra, hogy akik körülöttem vannak – dolgozók, személyzet a házainknál, barátok – ajándékot kapjanak, amit én saját kezűleg csomagolok be, és ami a lényeg, hogy személyre szabott. Szükségem van egy hónapra, hogy ezzel elkészüljek.

Mi volt a legdrágább karácsonyi ajándék, amit valaha kaptatok?

Kalmár Paulina: Nálunk nem az a fontos, hogy mennyire drága az ajándék, hanem, hogy mennyire értékes. Számunkra az a fontos, hogy minél személyesebb legyen. Persze veszünk egymásnak drága, márkás dolgokat, de az ajándékozás előtt mindig megkérdezzük egymást, hogy ki mit szeretne vagy mire van szüksége.

Pálfiné Szabó Paulina: A legdrágább karácsonyi ajándékom egy Roger Dubuis karóra volt tele gyémántokkal. A férjemtől kaptam.

A Város Királynői

Kalmár Paulina az édesanyjával, Pálfiné Szabó Paulinával. (Fotó: RTL/Udvardi Attila)

Mi volt a legdrágább karácsonyi ajándék, amit másnak vásároltatok?

Kalmár Paulina: Ahogy említettem, mi nem nézzük az ajándék értékét. Szerintem a legértékesebb ajándékot ebben az évben fogom adni a családomnak, amit még nem szeretnék elárulni.

Pálfiné Szabó Paulina: A családomat befizettem egy luxusútra Marbella legjobb szállodájába, mindenféle luxus szolgáltatással egybekötve. Életünk legjobb nyaralása volt.

Hogy néz ki nálatok a szenteste?

Kalmár Paulina: Szentestén csak a szűk család van együtt. Egész nap anyával tevékenykedünk a konyhában, a fiúk a konzolon játszanak, sakkoznak vagy társasoznak, este pedig szigorúan halászlé a menü és 6-8 féle édesség. Plusz 4 kg, de megéri. 

Pálfiné Szabó Paulina: Szent nap a karácsony, nem eszünk húsokat, csak halat. Megreggelizünk, Paulinával elkezdünk süteményeket sütni. Közben a férjem kint a grillkertben bográcsban megfőzi a halászlevet. Én megcsinálom a harcsapaprikást túrós csuszával. Nagyjából 17 órára díszítjük fel a karácsonyfát. Gyönyörűen felöltözve várjuk a Jézuskát! Átadjuk az ajándékokat, megvacsorázunk, majd leülünk a kandalló mellé – nosztalgiázunk, játszunk, és ilyenkor egyáltalán nem telefonozunk.

Idén Dubaiba utaztok az ünnepekre. Miért döntöttetek így?

Kalmár Paulina: Életünk első szentestéje nem otthon lesz. Az öcsém profi focista és neki nagyon kevés szabadnapja van. Azt kérte a családtól, hogy menjünk ki Dubaiba és töltsük ott a szentestét, de karácsonyra hazajövünk.

Pálfiné Szabó Paulina: A fiam kérése volt, így most ez lesz az ajándék mindnyájunknak, de természetesen a december 24. ott is szent nap lesz.

Mit ajándékoztok idén egymásnak?

Kalmár Paulina: Én egy nagyon kedves ajándékon dolgozom épp. Úgy gondolom, hogy ez a tárgy az egész családnak egy nagyon gyönyörű ajándék lesz! Persze lesz több kis meglepetés, amit Dubaiban fogunk megvásárolni.

Melyik volt a legemlékezetesebb karácsonyotok?

Kalmár Paulina: Nálunk az összes karácsony ugyanolyan békés, meghitt. 24-én itthon töltjük a szentestét, 25-én kezdenek szállingózni a rokonok, és én 26-án reggel száguldok le Szekszárdra édesapukámékhoz, és ott is jól tele eszem magam minden finomságokkal.

Pálfiné Szabó Paulina: Nálunk minden karácsony emlékezetes valamiért. A legjobb karácsonyok igazán akkor voltak, amikor még az Édesanyám élt, az ő széke sajnos üresen maradt 2020 óta. Nem létezett karácsony nélküle.

Ha lehetne három kívánságotok 2024-re, mit kívánnátok?

Kalmár Paulina: Több nyugodt és békés napokat együtt, örök egészséget, és ennél rosszabb sose legyen!

Pálfiné Szabó Paulina: Három kívánság? Egészséget az embereknek. Békét a földön lévő minden országnak. Szeretetet és jólétet a családoknak. Boldog karácsonyt! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top