nlc.hu
Sztárok

A Város Királynői: meggyűlt a baja Zsuzsinak a rendezvényszervezővel

A Város Királynői: katasztrofális állapotok a gyerekbuliján, Zsuzsi nagyon kiborult

Trágyadombhoz hasonlította az üzletasszony.

Solomon Zsuzsi terveivel ellentétben nem négy, hanem csak egy nappal a gyerekparti előtt érkeztek meg a rendezvényszervezők. Az üzletasszony félelme, miszerint nem lesz elég idő a díszlet felállításához, beigazolódott. Trágyadombhoz hasonlította az állapotokat.

A Város királynői

Gyerekbulit ad Zsuzsi, de nem úgy alakul a szervezés, ahogy kérte – Fotó: Sajtóklub

„Nem értettem egyet a rendezvényszervezővel abban, hogy csak egy nappal korábban kell elkezdeni készülni, hiszen én azt szorgalmaztam, hogy legalább 4 nappal korábban kezdjünk el díszíteni. Ők azt mondták, nem kell, hogy aggódjak, minden kész lesz időben. Hát abszolút nem így történt! Félkész állapotokra, katasztrófasátorra értem haza” – panaszkodott Zsuzsi, aki egy alpakával és egy pónilóval készült a vendégeknek.

Az üzletasszony amiatt is leszúrta a rendezvényszervezőt, hogy helyette az ő anyja dolgozott. Kiborulására ez is rátett egy lapáttal.

„Az, hogy fizetek valakit, mint a rendezvényszervező, azért, hogy ott álljon, és magyarázkodjon, miközben édesanyám próbál rendezgetni dolgokat, hogy haladjunk, számomra elfogadhatatlan! Ha valaki nem tud teljesíteni egy feladatot, ne vállalja el! Nekem ez nem fér bele, az idő pénz, ne vesztegessük!” – jelentette ki.

A kétgyermekes Zsuzsi amúgy egyedüli neveli a kisfiát és a kislányát, mert hiába van férjnél, a Kanadában élő párja csak nagy ritkán látogat haza; a férfinek ugyanis évek óta barátnője van ott. Zsuzsiék megbeszélték, hogy csak akkor válnak el, ha a másik szeretne újraházasodni. A luxuskörülmények között élő családanya jelenleg tanácsadóként dolgozik, közben kitartóan keresi a szerelmet egy olyan férfi személyében, aki valódi partnere lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top