nlc.hu
Sztárok

A Város Királynői: Paulina és Zsuzsi újabb balhéja

„Szerintem a legbutább nő vagy a világon” – ismét összeugrott A Város Királynői Paulinája és Zsuzsija

Újra egymásnak esett a két vagyonos hölgy, ezúttal egy kutyabulin.

A Város Királynői legutóbbi adásában Anna a Kalóz nevű menhelyi kutyájának tervezett hatalmas szülinapi partit, amire békítő szándékkal mindenkit meghívott. Paulináék kertje ideális helyszín volt erre az alkalomra, mivel ő éppen külföldön volt. A békülés azonban még várat magára.

A Város Királynői,

A Város Királynői Paulinája (b) és Zsuzsija (j) képtelen kibékülni – Fotók: Sajtóklub

Anna kutyabuliján Zsuzsi félrehívta Paulinát, hogy megkérdezze, tudott-e róla, hogy ez egy békülős parti. A beszélgetés hamar feszült kanyarokat vett és újra összevesztek. 

„Téged nem látlak szívesen, de a kutyádat igen. (…) El is lehet menni” – vágta Zsuzsi fejéhez Paulina. Majd hozzátette: „Ez a mi házunk, úgyhogy légy szíves viselkedjél, mert nem szeretnék lemenni a te szintedre!”

Zsuzsi erre teljesen lehurrogta Paulinát, mondván, olyan értelmetlenségeket beszél. „Te szerintem a legbutább nő vagy a világon! Butákkal nem beszélgetek” – oltotta le, majd faképnél hagyta. Utólag, a kamerák előtt kiakadva mesélt a történtekről: „Paulina úgy viselkedett, mint egy ordenáré paraszt. Elkezdett ordibálni a semmire. Nem mondtam semmi olyat, amire így ki kellett volna magából kelnie. Paulina azért viselkedik így, mert ezt engedték meg neki gyermekként. Én úgy gondolom, nem tudja elviselni azt, hogy mindig megmondom, mit gondolok róla, amikor természetesen megint megpróbál tönkretenni engem. Szerintem az is bosszanthatja, hogy én mindig megpróbálok higgadtan közeledni hozzá a múltbéli történések ellenére. Olyan, mintha ezt nem bírná egyszerűen elviselni.”

Később viszont Paulina belátta: lehetséges, hogy kicsit hevesen reagált és bocsánatot kért Zsuzsitól.

„Az elmúlt napokban nagyon feszült voltam, mert az öcsémet kirabolták Andorrában, és most mindenre ugrok. Főleg ha egy Zsuzsa-féle nő megérkezik a házunkba és elkezd nekünk beszólogatni, meg csúnyán viselkedni… De én egyébként nem ilyen vagyok. És ezért is szaladtam utána” – indokolta meg a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top