nlc.hu
Sztárok

A Város Királynői: Violetta és Paulina vitája

Balhéval indult egyből A Város Királynői című reality

Szülinapi partin ugrott össze Violetta és Paulina.

Hétfőn elindult A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest! című reality, amely 7 sikeres és dúsgazdag hölgy életét mutatja be. Az első adás máris balhéval indult, amit egy szülinapi parti dátuma generált.

Város Királynői

Ők a Város Királynői – Fotó: Sajtóklub

Kalmár Paulina nem sokkal az esküvője előtt szakított a vőlegényével, ám a lemondott esküvő eredetileg tervezett időpontjára Violetta születésnapi bulit szervezett, ezzel kirobbantva egy óriási konfliktust. A dátumválasztás nagyon bántotta az exmenyasszonyt, ezért úgy döntött: nem fogja hagyni, hogy Violetta elrabolja tőle a rivaldafényt: mivel az esküvőjén nem tudta viselni, a szülinapi partira vette fel a menyecskeruháját.

Az üzletasszonyok szűk körű társasága Czeglédi Lauráék tetőteraszán gyűlt össze, mielőtt elmentek volna megünnepelni Violetta születésnapját. A Budapest Eye-nál, a városligeti hőlégballonnál és a fővárosi panorámánál csak Paulina ruhája volt lélegzetelállítóbb, a viselete azonban nem aratott osztatlan sikert az ünnepeltnél, hiszen nem is ez volt a cél.

Az üdvözlés után egyből egymásnak ugrott Violette (k) és Paulina (j) A Város Királynői-ben

Az üdvözlés után egyből egymásnak ugrott Violetta (k) és Paulina (j) A Város Királynőiben

Violetta amikor meglátta a menyecskeruhába öltözött Paulinát, melegebb éghajlatra küldte: „Jól van, menj a p…-ba! (…) Elég komoly vagy, anyukám, hogy ide bejöttél menyecskeruhában!”

„Amikor megérkeztem, láttam, hogy Paulina a menyecskeruhájában van, ami igen meglepett engem, hiszen születésnapom van, és fordított esetben, hogyha neki lett volna születésnapja, és nekem maradt volna el az esküvőm, én biztos vagyok benne, hogy nem vettem volna fel a menyecskeruhát” – magyarázta utólag a kamerák előtt Violetta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top