nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara a Sztárboxról

Schobert Lara már bejelentkezett a Sztárbox következő évadára

Minden vágya, hogy Norbika kísérje a ringhez.

A Sztárbox szuperdöntőjén, Árpa Attila és Brasch Bence mérkőzése után az egyik műsorvezető, Szujó Zoltán arról kérdezte Schobert Larát, hogy kipróbálná-e magát a ringben. Mint ismert, az idősebbik öccse, Norbi Junior indult az idei Sztárboxban, Istenes Bence ellen meccselt. Rubint Réka és Schobert Norbi lánya elárulta, hogy szívesen elindulna a következő évadban, sőt ez minden álma.

Schobert Lara

Schobert Lara és a 10 évvel idősebb, focista párja a nézőtéren a Sztárbox egyik fordulójában – Fotó: Trenka Attila

„Te odatennéd magad a ringben?” – faggatta Szujó, mire Schobert Lara: „Én maximálisan odatenném magam. Nekem minden vágyam, hogy induljak, hogy legyen egy cél, amit el kell érni, és beleadnék apait-anyait. És minden álmom az volna, hogy Norbika kísérjen a ringhez.

Elárulta, hogy egészen a gyerekkoráig nyúlik vissza a boksz iránti rajongása. „Mi együtt néztük a Rocky-filmeket nagyon sokáig. Mi rajongunk a bokszért, és természetesen támogattuk őt (Norbikát – szerk.), az egész család támogatta. Én jártam is az edzéseire, és én is kipróbáltam már a bokszot és imádom. Egyszerűen odavagyok érte” – áradozott.

Larának pedig minden lehetősége megvan az indulásra, hiszen – mint a szuperdöntőn bejelentették – 2024-ben ismét lesz Sztárbox. A műsor senior kreatív producere, Verebély Marcell egyébként éppen a napokban beszélt arról egy vele készült interjúban, hogy több sztár is bejelentkezett már, hogy szívesen indulna egy következő Sztárboxban. „Több sztár már most vette a fáradságot és jelezte, hogy szívesen elindulna egy következő évadban. (…) Izgalmas és érdekes emberek jelentkeztek már be maguktól, én pedig, ahogy lépten-nyomon találkozom egy-egy emberrel, már csak heccből is meg szoktam kérdezni: »ha lesz megint Sztárbox, jönnél?« És sokan azt mondják rá, hogy igen. Ennek az évadnak a sikere felbuzdítja a sztárokat, hogy elinduljanak egy ilyen megmérettetésen” – mesélte Verebély Marcell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top