nlc.hu
Sztárok

Sophie Turner párja

Ez a férfi Sophie Turner új párja, aki nem mellesleg egy brit arisztokrata

Végleg továbblépett a színésznő, Joe Jonas a múlté.

Szeptember elején az egész világot sokkolta Sophie Turner és Joe Jonas válása. Négy év házasság után döntöttek a szakítás mellett. Két gyerekük van: a tavaly júliusban született Delphine és a hároméves Willa. A Trónok harca Sansa Starkja nem várt sokáig arra, hogy továbblépjen: egy brit arisztokrata a párja, akivel már nemegyszer kapták lencsevégre őket csókolózás közben.

Sophie Turner

Sophie Turner (Fotó: Leon Bennett/FilmMagic)

És hogy ki a férfi?

A sztár új kedvese a 29 éves Peregrine Pearson, aki ingatlanfejlesztéssel foglalkozik. Samuel Pearson leszármazottja, azé a vállalkozóé, aki a 19. században megalapította a londoni székhelyű Pearson PLC-t. A férfi két hónappal ezelőttig Maria-Olympia görög és dán hercegnővel járt. Pearson Cowdray 4. vikomtjának fia és egyben örököse is. Becslések szerint több mint 224 millió font – forintban számolva csaknem 100 milliárd – lehet a család nettó vagyona. 

Íme pár fotó a szerelmesekről

Sophie Turner
Megnézem
Összes kép (4)

Mit tudunk a válásról?

A szakítást állítólag Joe Jonas kezdeményezte, aki lebuktatta a feleségét, méghozzá egy hangfelvétellel. A Us Weekly szerint a színésznő egy barátjának szidta a férjét, a kamera hangot is rögzített, így a Jonas Brothers énekese mindent hallott. „Sophie szerint Joe túlságosan irányító volt” – mondja egy másik forrás a lapnak. „Azt is mondta, hogy Joe túlságosan szeretett flörtölni nyilvánosan, de azt nem szerette, ha a felesége túl közel került a férfi barátaihoz. Egyértelmű volt, hogy a házasságuk tönkremegy.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top