nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka megmutatta kislányát

Hosszú Katinka először mutatta meg kislányát, Kamíliát

Követői odavannak az édes fotóért.

Augusztus elején született meg Hosszú Katinka és Gelencsér Máté kislánya, Kamília. A 34 éves, háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő hamar világgá kürtölte boldogságát, ám kislányát igyekszik óvni a nyilvánosság elől. 

Hosszú Katinka

Fotó: Birton Szabolcs

Pár alkalommal osztott csak meg családi fotókat Katinka, ám arra mindig ügyelt, a kis Kamília minél kevésbé látsszon a képeken. Most viszont olyan tökéletes fotót lőttek a családról, amit vétek lett volna nem megosztani. A kép a spanyolországi Lanzarote szigetén készült, a szülők pedig mosolyogva nézik, ahogy lányuk az óceánt kémleli. A követők teljes joggal vannak oda a fotóért, amin végre megpillanthatták a gyönyörű Kamíliát. 

Hogy csak pihenni mentek-e Katinkáék, azt nem tudni, ugyanis korábban többször előfordult, hogy az úszónő a Kanári-szigeteken edzett a téli időszakban. Nem olyan régen ugyanis bejelentette, visszatér a versenyzéshez, a cél pedig a 2024-es párizsi olimpia. 

„Jó érzés, hogy ennyi mindent sikerült már elérnem, de még korai lenne csak hátranézni. Amikor még egyértelműen az úszás volt a prioritás, akkor idézőjelben minden olyan egyszerű volt. Most ez egy kicsit más, de ha így is sikerül eredményesen szerepelnem, az a karrierem egészét tekintve már csak a bónusz. Arra készülök, hogy kijussak, látok esélyt a párizsi olimpiára. Szuper lenne, mindent megteszek érte. A Nemzetközi Úszószövetség versenynaptára a mérvadó, márciustól júniusig lesz több lehetőség is a kvalifikációra. Vagyis messze nem az országos bajnokság az egyetlen opció” – nyilatkozta a visszatérése bejelentésekor az olimpiai bajnok. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top