nlc.hu
Sztárok

Zac Efron gesztusa

Zac Efron megható módon mondott köszönetet Matthew Perrynek

A színész csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán.

Zac Efron csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán karrierje elismeréseként. A 36 éves amerikai színészt évekkel ezelőtt a High School Musical című filmsorozat tette világhírűvé. A híresség az átadó ünnepségen az 54 éves korában elhunyt Matthew Perryt is méltatta, akivel a 2009-es Megint 17-ben szerepelt együtt.

Zac Efron

Zac Efron (Fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

„Jó volt együtt dolgozni vele, és tényleg sok mindenben ösztönzött és motivált. A közös munka lökött át engem a karrierem következő fejezetébe, és ezért nagyon hálás vagyok neked, Matthew. Sokszor gondolok rád” – mondta Zac Efron. Perry halála után kiderült, hogy egy életrajzi filmen gondolkozott, melyben Efron alakította volna a Jóbarátok sztárját. Az ötletre nyitott lenne a fiatal sztár is, aki megtiszteltetésnek érezné a felkérést.

Alapítványt hoztak létre a tiszteletére

Közben létrehoztak egy Matthew Perry nevével fémjelzett alapítványt a függőséggel küzdő emberek megsegítésére. Az alapítvány már meg is kezdte a működését, és várja az adományokat.

„Matthew Perry elkötelezettségének szellemében, hogy segítsen másoknak, akik a függőséggel küzdenek, elindulunk egy olyan úton, hogy tisztelegjünk öröksége előtt az alapítvány létrehozásával” – írták korábban a közleményükben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top