nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs családja

Sebestyén Balázs megmutatta ritkán látott kisfiát

A rádiós nagyon büszke a gyerekeire.

Sebestyén Balázs csak ritka alkalmakkor posztol a családjáról. Most azonban kivételt tett és megnézhettük, hogyan lő a fia – feltehetően büntetőből – egy igen szép gólt. Noelt azonnal körbeveszik a csapattársai és gratulálnak a sikerhez. Az édesapa a Balázsék című műsorban többször is elmondta, hogy kisfia rajong a futballért, egyszerűen nem lehet lebeszélni róla.

„Hát ebből még sok Bozsik kupa lesz… ha így lövi a gólokat, nem fogom megúszni…” – írta a híresség a bejegyzéshez. A műsorvezetőnek és feleségének, Vikinek a házasságából két fiú született: Benett 2009. október 18-án látta meg a napvilágot, azaz már 14 éves. Noel pedig december 18-án töltötte be a kilencedik életévét.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

És hogy miért nem mutogatja sűrűbben a gyerekeit?

„Szerintem ez az ismertség egy teher. Én nem mutogatom őket, nem árulom őket, nem adok el terméket velük. Szerintem hosszú távon azok döntenek jól, akik így döntenek” vallja Balázs, aki hozzáteszi, hogy a gyerek egyszer felteszi majd a kérdést, ha nagyobb lesz, hogy miért mutogatták őt a szülei.

„Ezek a gyerekek mind meg fogják fizetni ennek a lelki vámját, akiket kihasználnak és áruba bocsátanak” – vélekedik a rádiós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top