nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi karácsonya

Nem lesz ünnepi hangulat Lagzi Lajcsi börtönben töltött karácsonyán

Az ünnepek alkalmával sincs kivételezés, sem Lajcsival, sem a többi rabbal.

Galambos Lajos  7 hónapja kezdte meg a rá kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, ám a betegszobát azóta sem hagyta el. Sőt, sajnos a trombitaművész állapota folyamatosan romlik

Galambos Lajos

Fotó: Korponai Tamás

„Jól látható, hogy romlott az állapota. Ugyanakkor azt nem tudom megmondani, hogy ez az egészségügyi helyzet milyen módon befolyásolja majd a fogva tartásának módját vagy idejét”árulta el dr. Csontos Zsolt, Lajcsi ügyvédje. 

Mint kiderült, az ünnepek alkalmával sincs kivételezés, sem Lajcsival, sem a többi rabbal. Finom ételekről és karácsonyi hangulatról csak ábrándozni lehet a rácsok mögött. 

„A fogvatartottak nem kaphatnak élelmiszer-csomagot, ez alól a karácsony sem kivétel – mondta a Bors megkeresésére dr. Csontos Zsolt. – Az ünnepi időszak a börtönökben ugyanúgy telik, mint bármelyik másik nap, de természetesen a büntetés-végrehajtás dolgozói igyekeznek apró gesztusokat tenni az arra érdemeseknek. Galambos Lajos kaphat csomagot a családjától, de abban maximum könyvek, levelek, fényképek lehetnek. A legjobb ajándék, sajnos azt kell mondjam, a pénz. Abból tud vásárolni magának ennivalót, ha arra van igénye… Lajos jól tartja magát, a családja rendszeresen látogatja, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövő karácsonya már nem ilyen lesz, mint ez.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top