nlc.hu
Sztárok

A börtönben ülő Lagzi Lajcsi állapota

Kiderült, mikor szabadulhat Lagzi Lajcsi

A bevonulása napján került börtönkórházba, és azóta is ott van.

Lagzi Lajcsi 2023. április 26-án vonult be a baracskai börtönbe. Már a megérkezése sem volt átlagos: egészségi állapota miatt egy magán mentőautó hozta. A jogerősen 3 év 6 hónapos börtönbüntetésre ítélt zenészt a bevonulása után azonnal megvizsgálták, majd átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba, ahol azóta is tartózkodik. Mivel az otthonápolásra vonatkozó kérvényét elutasították, addig kell a rácsok mögött maradnia, amíg le nem üli a büntetést. Az, hogy ez pontosan mennyit takar, sok mindentől függ, de – mint a Bors írja – a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy – ha minden jól alakul – egy év múlva szabadulhat.

Lagzi Lajcsi

Büntetése feléhez érkezett Lagzi Lajcsi – Forrás: Tények Plusz – videó

Ügyvédje, dr. Csontos Zsolt most friss információkkal szolgálat a bulvárlapnak Lagzi Lajcsi egészségi állapotáról: „Továbbra sincs jól, az állapota nem javult, igaz, nem is romlott az utóbbi időben. Kórházi körülmények között van, nincs igazán jókedvében.”

Jogi képviselője szerint a trombitaművész most sokkal inkább az előtte álló fél évre gondol, semmint annak örülne, hogy a büntetése felét már letudta.

Legutóbb szeptember elején beszélt Lagzi Lajcsi állapotáról az ügyvédje. Akkor kiderült, hogy a zenész továbbra is szinte csakis folyékony halmazállapotú táplálékot (mint például levest, pörkölt szaftját, teát) tud bevinni a szervezetébe. Augusztusban pedig arról lehetett hallani, kísérő nélkül el sem hagyhatja a részleget, mivel járni is alig bír. Utoljára június végén mutatta  meg magát: akkor egy videóinterjúban beszélt a börtönéletről. „Itt nem éppen egy dáridós hangulat van. Tartom magam azokhoz, amihez mindenki. Sem pozitív, sem negatív diszkrimináció nem ér, minden szabály ugyanúgy vonatkozik rám, mint bárki másra. A napirendem ugyanaz, mint bárki másnak, van ébresztő, takarodó, ebéd, reggeli, egészségügyi vizsgálat” – mesélte.

Három magyar sztár a rácsok mögött

Stohl András

A színész öt hónapot töltött börtönben, amiért ittasan balesetet okozott Budapest és Fót között. Szabadulása után őszintén beszélt a börtönben töltött időről.

„Lekapcsolták a villanyt, csak a börtön zajait hallod… Fekszel, és ezeket a hangokat hallgatod” – mesélte korábban Hajdú Péter műsorában.

Aurelio

Aurelio Caversacciótól öt évvel ezelőtt egy ismerőse ellopott 130 ezer forintot. A valóságshow-hős a vád szerint többször megütötte, majd több ismerősével együtt elrabolta a férfit, hogy visszaszerezzék tőle a pénzt. A bíróság végül döntött: Aureliónak 3 év 5 hónapra börtönbe kell vonulnia.

Herczeg Zoltán

A divattervezőt 2022 októberében tartóztattak le egy másik férfival együtt drogkereskedelem gyanúja miatt. Fél év után szabadult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top