nlc.hu
Sztárok

Charlie Sheenre rátámadt a szomszédja

Charlie Sheent fojtogatta a szomszédja

Ajtót nyitott az egyik szomszédjának, aki rátámadt a sztárra és fojtogatni kezdte.

Malibui otthonában támadtak rá Charlie Sheenre, aki gyanútlanul ajtót nyitott, miután az egyik szomszédja, Electre Schrock csengetett be hozzá. A dühös szomszéd nem sokat teketóriázott, egyből nekiugrott Sheennek, akit fojtogatni kezdett és az ingét is feltépte.

A Két pasi meg egy kicsi sztárja szerencsére nem sérült meg komolyabban a támadás hatására, és gyorsan kihívták a rendőrséget az agresszív szomszédra – írja az Index.

Charlie Sheen

Charlie Sheen egy júniusi eseményen (fotó: Amanda Edwards/Getty Images)

Mire a rendőrök kijöttek, addigra Schrock már visszatért az otthonába, és onnan állították őt elő. A támadás nem volt teljesen előzmény nélküli: a támadás előtti napon a nő szemetet dobált Sheen ajtaja elé, valamivel korábban pedig ragacsos folyadékot spriccelt a sztár autójára. Azt egyelőre nem közölték, hogy a szomszédi viszony mi miatt mérgesedett el ennyire.

Schrockot hamarosan bíróság elé állítják, és az esetet súlyosbítja, hogy a támadás idején halál okozására alkalmas fegyver is volt nála.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top