nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka nem készül a halálra, de foglalkoztatja a kérdés

„Néha elkeseredem, hogy egyedül élek” – Fodor Zsóka nem készül a halálra, de foglalkoztatja a kérdés

A színésznő tudja, neki még van dolga ebben a világban.

„Én ha leállok, meghalok. Aki leáll, aki azt mondja, hogy nincs előre és nincs célja, az tönkremegy. Drága Bodrogi Gyulát hatvan éve ismerem, azt mondta: Zsóka, menni kell, csinálni kell, nem leülni

– nyilatkozta a színésznő a Palikék Világa by Manna műsorában. 

Hozzátette, mostanában gyakran gondol a halálra, de nem azért, mert készülne rá, csak foglalkoztatja a kérdés, hiszen sok olyan pályatársa nincs már velünk, aki fiatalabb volt nála. 

Fodor Zsóka

Fotó: RTL / Sajtóklub

„Ilyenkor óhatatlanul is eszembe jut, miután egyedül élek, hogy például éjjel felébredek arra, hogy rosszul vagyok. Pécsett van olyan baráti köröm, hogy tudok telefonálni, közelben van olyan barátnőm, aki jön. Pesten például nem tudnék kinek szólni. Emiatt néha elkeseredem, hogy egyedül élek. Abba menekülök, hogy mindig elfoglalom magam, hogy ne gondoljak arra, hogy nincs segítségem” – jegyezte meg.  

Fodor Zsóka elárulta, félni nem fél az elmúlástól, az megmérgezné a napjait. „Arra gondolok, hogy önálló estre készülök, azért nem félek. Nekem még dolgom van a világban.”

A színésznőt rajongói egyébként nemcsak önálló estjén nézhetik meg, hamarosan érkezik az RTL-re az új napi sorozat  …a szomszéd tehene címmel, ebben pedig ő is szerepelni fog

(via Blikk.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top