nlc.hu
Sztárok

Kevin anyukája a Reszkessetek, betörők!-ből akkor és most

Így néz ki ma Kevin anyukája a Resszkesetek, betörők!-ből

Kevin filmbeli anyukája, Catherine O'Hara még ma, 33 évvel a forgatás után is remek formában van. Győződj meg róla a saját szemeddel!

A mai harmincasok és negyvenesek közül sokak számára letaglózó a hír, hogy Kevin anyukája a Reszkessetek, betörők! forgatásakor 36 éves volt, akkor mégis olyan korosnak láttuk. 

Jelenet a Reszkessetek betörők című filmből

Kevin és anyukája 1990-ben (Fotó: imdb.com)

Jól áll neki az anyukaszerep

Catherine O’Hara, aki az örök karácsonyi klasszikusban Macaulay Culkin anyukáját játszotta, ma már 69 éves, vagyis nagymama-korba lépett. Még a Reszkessetek, betörők! előtt játszott egy szintén emlékezetes anyukát a Beetlejuice -Kísértethistóriában, akkor Winona Ryder volt a filmbeli gyereke.

Míg Kevin mamájaként máig tartó világhírnévre tett szert, a Beetlejuice forgatásán a szerelem talált rá: itt ismerte meg Bo Welch forgatókönyvírót, akivel 1992-ben össze is házasodtak. 

Két gyerekük született, 1994-ben Matthew, három évvel később pedig Luke. Mindkét fiú kerüli a nyilvánosságot, olyannyira, hogy még a közösségi oldalakon sem rendelkeznek saját profillal.

Kevin és anyukája most

Kevin és anyukája 2023 decemberében (Fotó: Getty Images – Amy Sussman )

Máig nagyra tartja Kevint

Macaulay Culkin december elején saját csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, melynek ünnepélyes átadóján Catherine O’Hara mondott egyszerre kedves és vicces beszédet. 

„Az, hogy a Reszkessetek, betörők! című filmet még mindig családok milliói nézik meg karácsony előtt, kizárólag Macaulay Culkinnak köszönhető” – méltatta a ma már 43 éves filmbeli fiát.

„Tudom, hogy nagyon keményen dolgoztál a forgatásokon, a nézőknek mégis úgy tűnik, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne Kevin megformálása. Köszönöm, hogy annak ellenére, hogy kétszer is otthon felejtettelek kisgyerekként, itt lehetek és együtt örülhetek veled a sikerednek. Elmondhatatlanul büszke vagyok rád!” – tette hozzá zárásképp Catherine O’Hara.

Nyitókép: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top