nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi ikreinek dedikálta gyerekkönyvét Matthew McConaughey

Rúzsa Magdi hármas ikreinek üzent Matthew McConaughey

„Kiugrottam a bőrömből örömömben” – írta az énekesnő, hogy mit szólt a különleges ajándékhoz.

Különleges karácsonyi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán, akik 2022 februárjában születtek.

Az énekesnő az Instagramon büszkén újságolta, hogy az ikrek Matthew McConaughey első, gyerekeknek szóló, Just Because című képeskönyvét kapták ajándékba.

Szinte hihetetlen ajándékot hozott a Jézuska a gyerekeknek. Köszönöm az angyalkáknak, akik segítkeztek neki. Számomra Matthew McConaughey a legnagyobb színész! Kiugrottam a bőrömből örömömben. Óriási kincs ez nekünk

– írta a fotóhoz Rúzsa Magdi.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Birton Szabolcs)

A nagy durranás viszont csak ezután jön: a lapozható poszt második képén látható Matthew McConaughey ikreknek szóló üzenete. „Just keep livin” – írta, ami szó szerinti fordításban annyit tesz: csak éljetek tovább. De ez a neve a színész gyerekeket támogató alapítványának is, és ez a pár szó inkább életfilozófiát jelent nála.

Korábban Matthew McConaughey így magyarázta a „Just keep livin” jelentését: „Ez azt jelenti, hogy igazad lehet. Tévedhetsz. Vagy tudod a válaszokat – vagy nem. Át kell élni mindezt, és csak át kell ölelni a csodálatosat, ami számomra gyakran az élet legváratlanabb részei.”

McConaughey gyerekkönyve egyénként magyarul is megjelent Attól még címmel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top