nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka döntése

Fodor Zsóka ezért távozott a Barátok köztből

Elárulta, mik igazak a pletykákból.

A Barátok köztnek ugyan vége, a rajongókat a mai napig érdeklik a sorozattal kapcsolatban felröppent híresztelések. Az egyik ilyen például, hogy Fodor Zsóka 11 év után azért távozott a sorozatból, mert rossz lett a kapcsolata a műsor producerével, Kalamár Tamással, annyira, hogy Kalamár kérésére szenvedett halálos balesetet a lépcsőn. Ezt azonban a színésznő most cáfolta egy vele készült interjúban. Mint mondja, a mai napig jóban vannak a producerrel, a távozása mögött pedig családi okok álltak. 

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka (Fotó: Toroczkay Csaba)

„Ebből egy szó sem igaz. Annyi történt, hogy Tamás egy éven át próbált meggyőzni, hogy maradjak a Barátok köztben, de én tántoríthatatlan voltam. Akkoriban hunyt el anyukám 101 évesen, akinek nemcsak a lánya, hanem a társa, az ápolónője meg minden mása voltam, és vágytam egy könnyebb, másfajta életre. Utazni akartam, színházban játszani. Tamás ezt megértette, elfogadta, és barátok maradtunk” – mesélte a Story magazinnak a sztár, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy szerepelni fog Kalamár készülő sorozatában is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top