nlc.hu
Sztárok

I Szongjun meghalt

Holtan találták az Élősködők sztárját, I Szongjunt

A színész holttestére egy autóban találtak rá, az esetet még vizsgálják.

Az Oscar-díjas Élősködők 48 éves sztárját, I Szongjunt egy szöuli parkolóban találták meg, koreai idő szerint szerdán délelőtt. Az utas ülésen szén-brikett nyomaira bukkantak, ami halálos szén-monoxid-mérgezést okozhat.

Jelenet az Élősködők c. filmből

Jelenet az Élősködők című filmből (Fotó: IMDb)

A színész ellen néhány napja illegális drogfogyasztás miatt indítottak nyomozást, a hétvégén egy 19 órás rendőrségi kihallgatásra is sor került. Szongjun szervezetében ugyan a kihallgatás során nem találtak drogfogyasztásra utaló nyomokat, és a poligráfos vizsgálaton is ártatlannak bizonyult, volt miért aggódnia. Dél-Koreában szigorúan büntetik a droghasználatot, akár 14 évig terjedő börtönbüntetés is járhat érte.

A színész eltűnését a felesége jelentette be, miután a menedzsere nem tudta őt elérni. A nő búcsúlevelet is talált, ezért a nemzetközi sajtó úgy gondolja, öngyilkosság történhetett – bár az esetet még vizsgálják.  

Szongjun nálunk az Élősködőkben volt látható, ahol Park Dong-ik, a gazdag apa szerepét alakította, de a dél-koreai filmgyártásnak ismert és kedvelt arca volt.

via

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top