nlc.hu
Sztárok

Tilinger Attila véleménye a mulatós zenéről

Házibuli Attila bevallotta, hogy nem szereti a mulatós zenét

Tilinger ”Házibuli” Attila évekig élt a mulatós zenéből, most kiderült, hogy nem is szereti és otthon főleg komolyzenét hallgat.

Bár neve összeforrt a könnyed dallamokkal és a mulatós zenével, Tilinger ”Házibuli” Attila a Blikknek most a visszavonulásáról beszélt, mondván, a műsorának készítése jobban lázba hozza, mint a színpad, így már ebben az évben hátat fordított a fellépéseknek.

A pécsi Dumagép megfogadta a tanácsot és énektanárhoz jár, szorgalmasan gyakorol és már két saját dallal is büszkélkedhet. Úgy döntött, hogy a mulatós világban szeretné magát kipróbálni, erre nem is kellett sokáig várnia, úgyanis meghívást kapott a Muzsika TV Házibuli Attilával című műsorába. Vasárnap este nyolctól látható Fecó első fellépése Tilinger Attila népszerű műsorában. fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Muzsika TV, Image: 203351610,/

VV Fecó (j) és Tilinger Attila (b) (Fotó: Sajtóklub Muzsika TV)

Ezen túl az is kiderült, hogy nem tartja sokra a mulatós zenét. „Én otthon, a nappalimban komolyzenét hallgatok, de imádom az operát, valamint minden klasszikust, mindemellett alapvetően a lírai könnyűzenét szeretem. Általában szerzőként is ilyen dalokat alkotok, vagy veszem ki a részemet szerzőtársként” – árulta el, majd hozzátette, hogy életében alig pár mulatós dalt írt,

de olyankor megerőltettem magam, hogy a lehető legegyszerűbb zenei megoldásokat alkalmazzam, és közérthetően írjak a mulatásról, az ivászatról, de valójában ez nem az én világom.

Mint Tilinger Attila elmondta, kiadót vezet, előadókat menedzsel, manapság pedig inkább érzi magát üzletembernek, mint előadónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top