nlc.hu
Sztárok

2023 legnagyobb balhéi

Volt mit nézni – ezek voltak a 2023-mas műsorok legnagyobb balhéi

Verekedő lányok, egymással üvöltöző celeb...

Tegye fel a kezét, aki nem kapja elő izgatottan a popcornt, amikor valamilyen műsorban éppen egy óriási veszekedés van kialakulóban? Na ugye, hogy senki nem tette fel. 

Bár tény, idén bőven akadtak jó és nézhető műsorok a tévében, némelyiknek a sava-borsát még mindig az adja, amikor celebek egymás ellen fordulnak, kiabálnak, és esetleg olyanokat is kimondanak, amit a néző is gondol magában. Mivel naphosszat lehetne sorolni ezeket a vitákat, mi összeszedtük a kedvenceinket 2023-ból. 

Top 1-ben szerepel A Nagy Ő-ben kialakult cicaharc

Már az első epizódban olyan heves vitát láthattunk, amilyet a korábbi évadokban talán még soha. Mindenki megakarta kaparintani Magyarország 37. leggazdagabb emberének, Jákob Zolinak a szívét, ezért volt, aki a nyer erőhöz folyamodott. 

Péntek-Gyulai Virág, aki tavalyról is ismerős lehetett, hiszen akkor Árpa Attiláért harcolt, idén elhatározta, erővel száll szembe a hőn áhított férfiért. Miután mind a 17 hölgy megérkezett, Zoli igyekezett elvegyülni a társaságukban úgy, hogy mindenkivel tudjon váltani pár szót. Éppen Natáliával csevegett, amikor hatalmas elánnal megérkezett Virág, aki a maga egyszerű módján szerette volna elrángatni A Nagy Ő-t egy kis privát beszélgetésre, Nati személyében azonban emberére akadt. A lányok szóváltása tettlegességig fajult, ugyanis lökdösődésbe kezdtek a milliárdos előtt.

Virág és Nati balhé

Virág és Nati balhé (A Nagy Ő)

A 20 éves Nati és Virág csörtéje másnap reggel is folytatódott. „Árulj el egy titkot! Készülsz még olyan meglepetésekkel, mint tegnap?” – kérdezte Nati. Virág pedig egyből erényesen lépett fel. – „Nem hiszem, hogy ezt veled fogom megosztani, azok után, ami tegnap történt. Én kulturáltan jöttem ide, de azért majdnem nekem jönni nem kellett volna! Egyrészt nem egy korosztály vagyunk, másrészt nem egy udvaron száradt a gatyánk. Úgyhogy jobb, ha ezután tisztelni fogsz és jobb lenne, ha visszavennél az arcodból.

Nati elmésen ennyit válaszolt: „Figyelj! Nem pont egy ilyen kis Virág fogja megmondani, hogy én mit, meg hogy vegyek vissza…” – később pedig ekképpen fejtette ki a véleményét vetélytársáról. 

 Amikor Virág azt mondta, hogy belém szorult valami, akkor igen, szívesen lekevertem volna neki egy jó nagy, anyai pofont, hogy vegye észre magát. Ha ez a való életben történik meg, akkor lehet, kórház…

 

Alekosz szinte mindenkit kiakasztott az Ázsia Expressz 4. évadában

Alekosz

Alekosz

Nem csak a játékosok, de volt, amikor Ördög Nóra sem bírta szó nélkül hagyni Alekosz botrányos viselkedését. Miután mindenkit végig kóstolgatott az egykori villalakó és tiszteletlenül viselkedett, Tóth Dávid egy ponton kikelt magából.

Ha valaki megnyer mondjuk egy medált, akkor én azt vettem észre, hogy itt mindenki megtapsolja. Te zsebre tett kézzel állsz” – fakadt ki az olimpikon, melyre hamar jött a válasz. – Megkérdezhetted volna az okát.” 

Hát, tiszteletlen vagy…

 – szúrt oda a kajakos. A jelenetet pedig mindenki döbbenten, és csendben hallgatta.

Ördög Nóra ritkán jön ki a sodrából, ám amikor Alekosz látványosan udvarolt Kecskés Enikőnek, nem bírta ki, hogy ne álljon ki Varsányi Réka mellett: „Réka, neked ezt nem kell tűrnöd. Ha a méltóságod sérül ebben a helyzetben, akkor nyugodtan oszd ki ezt a csávót, állj ki magadért egész nyugodtan. Ezt egy nőnek sem kell eltűrnie szerintem”

Szabyest több emberrel is összetűzésbe került a Farm VIP-ben

Szabyest és Rékasi Károly

Szabyest és Rékasi Károly

Az első adásában a piros és a sárga csapatnak cserélniük kellett egy-egy tagot. A pirosoktól Szabyest ment el, a sárgák közül pedig Kótai Misi lépett a helyére. Rékasi Károly ezt nehezen fogadta el, ami Szabyesten csattant. A fiatal énekes magára vette a történteket, sőt, gyűlöletet érzett Rékasi szemében, amikor ránézett. A színészt számon is kérte a történtek miatt, aki megpróbálta tisztázni a helyzetet.

Nem tudtál gyűlöletet érezni, mert nem igazán néztem rád. Tudod, hogy miért nem? Mert ez nem közötted és közöttem van. Amit gyűlölök, ha éreztél gyűlöletet a szememben, az az, hogy nem hagytak meg minket az örömben – fejtette ki Rékasi, akinek nem sikerült meggyőznie Szabit. – Azt éreztette velem a Karcsi, hogy minek jöttem ide. És hiába mondja a szemembe, hogy nem velem van a baj, én úgy éreztem, hogy de, velem van a baj” – mondta Szabyest, aki később is összerúgta a port a színésszel, amikor azt mondta, hogy a piros csapatban azt gondolták a sárga csapatról, hogy fegyelmezetlenek és nem elég összeszedettek.

Ha Rómába mész, élj úgy, mint a rómaiak. Ezek után valaki idejön Rómába és belesz*rik a tányér közepébe. Ez nem szimpatikus. Ezt nagyon-nagyon nem szeretem. Ráadásul nem szeretem azt, ha eredmény nélkül nyilatkozik valaki. Cicababám, mutass föl valamit, és arra hivatkozva ossz nekem észt! Elveszítve egy küzdelmet, kioktatni engem meg a csapatomat, azt ne tedd meg. Ez a visszafogott volt. A sokkal rövidebb az lett volna, hogy ‘te takarodj ettől az asztaltól!

 

 – mondta Rékasi, aki faképnél is hagyta az asztalnál Szabyestet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top