nlc.hu
Sztárok

Csonka András a magánéletéről

Csonka András: „Nekem már nem lesz gyerekem, mert ahhoz már tényleg öreg vagyok”

Ő is tudja, nem jó, hogy ennyire bezárkózott.

Csonka Andrást kívülről úgy látjuk, mint aki állandóan pörög és hihetetlen lendülettel és energiával veti bele magát minden munkába. A színész azonban már többször is kijelentette, ez az energia teljesen hiányzik a magánéletéből

Csonka András

Fotó: Schumy Csaba

A boldogság percekből, pillanatokból áll, igyekszem minél többet begyűjteni ezekből így is. El kell fogadni, hogy nem élek egy klasszikus családmodellben, próbálom kihasználni ennek az előnyeit, a hátrányait pedig ledolgozni. Úgy tűnik, hogy ahogy a szakmámban igénylem a függetlenséget mint szabadúszó, ez a magánéletemben is lecsapódik, de ettől még nem fogok a Dunának menni” – nyilatkozta tavaly az 58 éves színész.

Most a Nők Lapjának adott interjúban elárulta, ez a bezárkózás már odáig fajult, hogy másfél éve pszichológushoz jár. 

Annyira magamnak valóvá váltam az évek előrehaladtával, hogy már egyedül szeretek lenni a legjobban, és ez nem jó. Ő is azt mondja, amit korábban a pszichiáter barátom is, hogy ezen változtatni kell. Sokszor van, hogy hívnak valahova, és én azt felelem, hogy »jaj, de kár, játszom«. Pedig nem játszom, hanem hazudok, mert nincs kedvem elmenni. Egyre nehezebben találom fel magam ilyen helyzetekben. Társaságban gyakran szembesülök a gyengeségeimmel, és azzal, hogy másnak van kapcsolata, másnál ez működik, nálam pedig nem. Azért nem kell megijedni, nem vagyok egy kripli. Én ilyen is vagyok, meg olyan is. Amit élvezek, azt hatalmas energiákkal csinálom, de az is én vagyok, akinek néha nincs kedve szólni senkinek – fogalmazott a színész, aki elismerte, van, amit megbánt a magánéletével kapcsolatban. – Rettentően sajnálom, de úgy tűnik, nekem már nem lesz gyerekem, mert ahhoz már tényleg öreg vagyok. Pedig jó apa lennék. De ez nem jött össze. És ezzel együtt azt is sajnálom, hogy elvarrok egy szálat, aminek így nem lesz folytatása.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top