nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika az anyaságról

Szabó Erika az anyaságról: „Az éjszaka közepén felébredtem, és gyorsan megnéztem, hogy még lélegzik-e”

Úgy érzi, még tanulják egymást gyermekével.

Szabó Erika október 17-én adott életet első gyermekének, Nolennek. A színésznő élete azóta teljesen megváltozott, természetesen jó irányba. Mint mondja, így alig három hónappal később is tanulja az anyaságot, ami egyre jobban megy neki. 

Szabó Erika

Fotó: Olajos Piroska

Nagyon jól érzem magam, a kisfiam igazán nyugodt baba; úgy érzem, jól működünk együtt. Persze még tanuljuk egymást, hiszen folyamatosan érnek bennünket új helyzetek, de eddig minden a legnagyobb rendben ment – kezdte a hot!-nak Erika, amit a Bors szemlézett. – Sok barátnőmtől hallottam azt, hogy a szülés után hatalmas aggodalom lett úrrá rajtuk, mert szembesültek azzal, hogy itt van egy kisbaba, akit életben kell tartani, de nálam szerencsére nem jelentkezett ilyen érzés. Egyedül olyan volt, hogy az éjszaka közepén felébredtem, és gyorsan megnéztem, hogy még lélegzik-e. Amikor láttam, hogy mocorog, akkor azonnal megnyugodtam. Annyi történt még, hogy a férjemet megkérdeztem, hogy biztosan jól működik-e a babaőrünk, de eddig még nem volt probléma vele.”

A színésznő arról is szót ejtett, ugyan még nem ez a legfontosabb számára, de igyekszik odafigyelni az étkezésére, majd lassan tornázni is elkezd, hogy visszanyerje szülés előtti alakját. Emellett büszkén kiemelte, Nolen mennyire megkönnyíti szülei életét. 

Az első hetekben volt néhány nehéz éjszakánk, de szerencsére már nem jellemző ez. Persze mondják, hogy ez még változhat, de mivel nem hasfájós, végigalussza az éjszakákat. Így én sem vagyok kimerült, sokszor nyolc órát is aludhatok mellette! Igyekeztem az elejétől kezdve odafigyelni arra, hogy mire van szüksége, így valójában ő alakította ki a saját napirendjét: délelőtt általában nem szeret aludni, ezért ilyenkor együtt játszunk, és felfedezzük a környezetet. Délben alszik egy kisebbet, majd délután aktívabb, este pedig nagyobbat alszik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top