nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika az anyaságról

Szabó Erika először beszélt arról, hogyan éli meg az anyaságot

A színésznő mesélt kisfia születéséről, illetve arról is, milyen az élet a kicsi Nolennel.

Szabó Erika az Instagram-oldalán adott hírt arról, hogy október 17-én megszületett első gyermeke. A kisfiú a Nolen nevet kapta. A színésznő a TV2 Tények Plusz című műsorában mesélt az elmúlt napokról.

Mint elmondta, császármetszéssel hozta világra gyermekét, mert nem volt más lehetőség. „De nem éltem meg ezt rosszul, úgy is mentem neki, hogy ami a legfontosabb: hogy ez mindkettőnk számára egy biztonságos megoldás legyen” – nyilatkozta telefonon keresztül.

Megosztotta azt is, hogy kisfia nagyon nyugodt és kedves baba. „Minden nap látom rajta, hogy változik, és tanuljuk egymást. Nyilván ilyenkor az ember megtanulja, hogy milyen szülő lesz, és ez egy oda-vissza folyamat” – tette hozzá.

És, hogy mikor tér vissza a színpadra? Ezt egyelőre nem tudja, számára most az anyai feladatai a legfontosabbak. „A hétköznapok természetesen nagyon megváltoztak, mert nyilván az életünk egy pár napos újszülöttel az ő igényei körül forognak. De ez így van rendjén. Ez az időszak most erről szól.”

Szabó Erika

Szabó Erika (Fotó: Sajtóklub/RTL)

A színésznő 2020 nyarán házasodott össze a párjával, és nem titkolták, szeretnének minél hamarabb családot alapítani. Szabó Erika 2023 tavaszán jelentette be, hogy gyermeket vár.

„Tervezett baba volt, reméltük, készültünk arra, hogy egyszer csak kiderüljön, hogy megfogant, ezért nem érkezett a meglepetés erejével. Szerettünk volna közös gyermeket a férjemmel, mindent megtettünk, hogy szülők lehessünk. (…) Eddig még én sem mertem igazán beleélni magam. Most már kezdem elhinni, látom, ahogyan a testem napról napra kismamaformát ölt, és nagyon örülök” nyilatkoztaHot! magazinnak.

Szerencsére a várandósság nem viselte meg, és ügyelt arra, hogy ne stresszeljen rá a szülésre. „Úgyis minden úgy lesz, ahogyan lennie kell. Úgy érzem, hogy mivel ez egy természetes folyamat, nem a tudatos énemre van szükségem, hanem az ösztöneimre” tette hozzá

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top