nlc.hu
Sztárok
Baukó Éva megtörte a csendet

Baukó Éva: „Van az embereknek egy előítélete, ha meghallják a nevemet”

Ma már igyekszik lemosni magáról a botrányhős jelzőt.

Baukó Éva tavaly 13 év közszereplés után döntött úgy, hogy visszavonul a médiától és elkezdte építeni privát karrierét ingatlanügynökként. Az egykori villalakó évek óta azzal került az újságok címlapjaira, hogy éppen melyik celebtársát osztotta ki, milyen botrányba keveredett, melyik sikerműsort spoilerezte el.

Baukó Éva

Fotó: Instagram

Sokat köszönhetek azoknak a műsoroknak, amikben szerepeltem az elmúlt tizenhárom évben. Felsorolni is nehéz, mennyi lehetőséget kaptam. De akkor is »csak«egy megélhetési celeb voltam, vagyis úgy jöttek a bevételeim, ahogy a kutya kapja a vacsoráját. Vagy igen, vagy nem. Ez az, amire ráuntam” – nyilatkozta a visszavonulásakor Éva. 

Most ismét kamera elé állt és elmondta, hogyan élte meg ezt a 13 évet közszereplőként. „Van az embereknek egy előítélete, ha meghallják azt a nevet, hogy Baukó Éva. Sokan azzal azonosítanak, hogy a botrányos, az alkoholista. De én nem ez az ember vagyok már – kezdte a Tények Plusznak, majd visszakanyarodott a kezdetekhez. – Nyilván, amikor bementem abba a valóságshow-ba, akkor nem egy pánikbetegnek kellett volna bemennie, de nem volt más lehetőségem, nem volt hol laknom. Azt gondoltam, hogy ezzel majd jót fogok tenni magamnak. Ez nem így történt, mert ahogy kijöttem, elindultam a lejtőn. Ennek valamiért így kellett történnie. Nem hibáztatom a tévécsatornákat, mert nekem is volt egy habitusom, nem mondom, hogy én vagyok a szent ember, de ez már történelem.”

Baukó végre arra is kitért, milyen kapcsolatban állnak Alekosszal, ugyanis sokáig az a hír járta, volt, amikor egy párt alkottak. „Csak baráti, illetve munkakapcsolat volt a miénk. De rengetegszer megsértett, megalázott, átvert és hazudott, felhasznált ellenem dolgokat. Ez az évek során csak gyűlt, gyűlt, aztán eljött a pillanat, amikor azt mondtam, elég érett vagyok ahhoz, hogy meg tudjam mondani, ki az, aki kell az életembe és ki az, aki nem.”

Hozzátette, tavaly őt is hívták az Ázsia Expresszbe, de saját lelki egészsége miatt visszamondta a felkérést. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top