nlc.hu
Sztárok

Négy fős személyzetre van szüksége Korda Györgynek

Négy fős személyzetre van szüksége Korda Györgynek

Feleségének is üzent egy friss interjúban a 85 éves legenda.

A Reptér és még számtalan magyar sláger előadója a Blikknek elmondta, hogy szellemileg a póker tartja formában, de a testi fittséggel már jobban meggyűlik a baja.

“Fizikailag már eggyel nehezebb dolgom van. Érzem a határaimat, korlátozottabb már a mozgásom, és folyamatosan szűkül a kör, de amit tudok, azt csinálom. Szobabiciklizem, és a heti 3-4 fellépés is kordában tart. Ott egyedül a lépcsőkön való fel- és lemenetellel vannak gondjaim, de mindig nagyon figyelek, és vigyáznak is rám. A menedzsmentünk által megkötött szerződésekbe ugyanis már bele van foglalva, hogy egy-egy koncerten mindig kell körülöttem lennie 3-4 embernek, aki figyel rám” – mondta Korda György, aki 2024 januárjában lett 85 esztendős.

Korda György és Balázs Klári

(fotó: FotoCentral)

Az énekes azért kiemelte, hogy nem csak a pókernek, és a személyzetnek van fontos szerepe abban, hogy még tud koncertezni. “Én hiszem azt, hogy Klárikámnak köszönhetem a sikeremet. Nincs még egy olyan énekes itthon, aki 66 éve van a pályán és még most is aktív, ezt pedig nélküle nem tudtam volna megcsinálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top