nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka a Barátok közt idején

Ilyen fiatal volt Fodor Zsóka, amikor Magdi anyusként megismertük

Fodor Zsóka kitörölhetetlenül beleírta magát a magyar sorozattörténelembe, mikor 1998-ban elvállalta Magdi anyus szerepét a Barátok köztben.
Fodor Zsóka

Ha ikonikus magyar szappanoperáról van szó, akkor kétféle ember létezik. Az egyik, akinek a Szomszédok jut eszébe, a másik pedig, akinek a Barátok közt ugrik be elsőnek. De abban mindenki egyetért, hogy amikor utóbbi sorozat a téma, akkor annak megkerülhetetlen része a Mátyás király tér minden lében kanál, de csupa szív nénije, Magdi anyus. 

Őt alakította 1998 és 2009 között Fodor Zsóka. A színésznő hiába szállt ki a sorozatból 12 évvel (!) annak fináléja előtt, mégis mindenki Magdi anyus szerepével azonosítja őt a leginkább. Ezen 2024-ben viszont változtathat, hiszen idén januártól újra napi sorozatban láthatják őt a nézők. Mégpedig …a szomszéd tehene című telenovellában. 

De Fodor Zsóka nem azért vállalta el Pergő Kamilla szerepét, hogy végleg levesse magáról Magdi anyust. Hanem mert, mint mondta, „vannak kategóriák, és a legelsőben ott van Kalamár Tamás, akit végtelenül szeretek, és amíg élek, szeretni fogok, mert ami velem jó az utóbbi huszonöt évemben történt, az mind neki köszönhető. És amikor elhív kávézni, és közli, hogy lenne itt nekem egy szerep, akkor igent mondok.”

Fodor Zsóka
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top