nlc.hu
Sztárok

Elindult Schobert Norbi cégének felszámolása

Végjáték: elindult Schobert Norbi cégének felszámolási eljárása

Az Update jogutódjának számító Free Group Zrt. ellen elindult a felszámolási eljárás, amelynek Schobert Norbi a névváltoztatás óta már csak a cégvezetője volt.

Schobert Norbi két évtizeden át építgette birodalmát, de néhány éve megroppant a vállalkozás, ami ellen meg is indult a felszámolási eljárás – értesült a Blikk.

„A felszámolási eljárás megindítására irányuló kérelem benyújtásának időpontja: 2023. június 29. napja. A felszámolás kezdő időpontja e végzés Cégközlöny honlapján történő közzétételének napja 2024. január 18.” – áll a végzésben.

Schobert Norbi cégének felszámolása

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

“Az első csapás a koronavírus járvány volt. Rengeteg bolt ráment a vásárlási korlátozásokra: a plázákba nem mehettek be az emberek, így kevesebbet vásároltak, a bérleti díjak azonban nem csökkentek. Majd jött a sztrókom, és sajnos, cégen belül volt, aki visszaélt a betegségemmel. Majd a rezsiválság, az élelmiszerinfláció, ami még tovább csökkentette a boltok számát” – mondta korábban Schobert Norbi, aki a cégfelszámolással kapcsolatban nem akart nyilatkozni.

Rájár a rúd a Schobert-családra:

Rubint Réka ősszel megjelenő könyvében a családi és üzleti sikereik, nehézségeik mellett az elmúlt egy éve legnagyobb pokoljárásáról, az egészségéért folytatott küzdelméről is őszintén mesél, aki egy ideje kénytelen volt visszavenni a tempóból, mivel egy fellépése után már az autóból is alig bírt kiszállni, olyannyira kiszipolyozta a szervezetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top