nlc.hu
Sztárok

Molnár Nini legdögösebb szettjei

Nem csoda, hogy elcsavarta Fucsovics Marci fejét: Molnár Nini legdögösebb szettjei

Nem csak a táskákhoz ért, az már biztos!

Molnár Ninit 2020-ban ismerte meg az ország, amikor ő is feltűnt a Feleségek Luxuskivitelben 3. évadában. Habár a táskatervező igencsak kakukktojásnak számított a többi szereplő között, hiszen nem hogy férje, még barátja sem volt abban az időszakban. Az viszont tény, a luxust addigra már rég megteremtette magának. 

Molnár Nini

Fotó: Birton Szabolcs

Nini 14 éves korában kezdett el modellkedni, bejárta New Yorkot és Milánót. A szakma 2015-ben figyelt fel rá, amikor bemutatta saját tervezésű Pombag nevű mongóliai bárányszőr táskáját. Rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert, kollekciói Londonban, New Yorkban és Kijevben is elérhetőek. 2017-ben alapította meg saját cégét, ami táskafélék és szíjazat gyártásával foglalkozik. Majd megnyitotta saját üzletét a Váci utcában. 

A modellt rögtön a műsor után felkapta a média: szerepelt A Konyhafőnök VIP-ban, a Feleségek Luxuskivitelben utolsó évadában és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is. Ez idő alatt sose hallottunk arról, hogy rálelt volna a szerelem. Sőt! Ugyan a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben összemelegedett Gergő gazdával, kapcsolat nem alakult ki közöttük. A kezdetektől mindig hangsúlyozta, neki egy férfi nem azért kell, hogy eltartsa, mert az anyagi biztonságot már megteremtette magának. Éppen tavaly nyáron nyilatkozta elkeseredetten, nem leli a szerelmet:

Reménytelenül romantikus vagyok, tényleg a szerelemben hiszek, így ameddig nem jön el a lelki társam, addig nem lesz párom. Néha azt érzem, hogy rossz helyre ülök be ebédelni vagy vacsorázni, pedig én hiszek egy véletlen találkozásban. Ismerkedem így vagy akár barátokon keresztül. Igaz, csak egy zárt közösség társkeresőjén regisztráltam. Keresem a megfelelő embert, itthon és külföldön. Olyan embert keresek, akivel együtt tudjuk építeni a közös jövőket. 

Nem sokkal később már szárnya is keltek a pletykák, miszerint alakulóban van az a nagy szerelem, méghozzá a teniszezővel, Fucsovics Mártonnal. A páros akkor buktatta le magát, amikor együtt utaztak a Maldív-szigetekre, ahonnan ugyan közös fotót nem osztottak meg, de feltűnően mindig ugyanazokról a helyekről posztoltak. Később Nini egy videójában is feltűnt a teniszező, ráadásul az Australian Open tenisztornára is elutazott. A héten viszont hivatalosan is felvállalták, hogy egy párt alkotnak, amikor Marci egy közös képet tett ki 24 óráig elérhető Instagram-történetébe. 

Csoda, hogy Nininek ilyen sokat kellett várnia a megfelelő férfira, hiszen, ha ezeket a képeket végig nézzük, nehéz elképzelni, hogy bárki is ellenállni tud neki!

Molnár Nini 2022
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top