nlc.hu
Sztárok

Alyssa Milano adományt kér követőitől

Alyssa Milano adományt kér követőitől

Alyssa Milano a rajongóitól kért pénzt, hogy támogassák a fia baseball-csapatának egyik utazását.

A nemrég 50. születésnapját ünneplő Alyssa Milano a rajongóitól kért pénzt, miközben a sztár vagyonát 4 millió dollárra becsülik, ami  körülbelül 356 millió forintot jelent. A színésznő követői teljesen kiakadtak, hogy miközben Alyssa sokkal könnyebben tehetné meg, hogy kifizesse a fia és csapata költségeit, inkább adományt kér – írja a Bors.

“A fiam baseballcsapata pénzt gyűjt a cooperstowni útjára. Bármilyen összeget nagyra értékelnék, itt olvashatsz többet a csapatról, és adományozhatsz online. Az adományát utazási költségekre, egyenruhára, és a családtagjaikra fordítjuk. Adományait kitűzőkre és újdonságokra is felhasználhatjuk, hogy a versenyeiket a pályán kívül is emlékezetes élménnyé tegyük” – írta ki Twitter-oldalára a színésznő csütörtökön, akit ezután rengeteg támadás ért.

Alyssa Milano adományt kér

(Fotó: Getty Images)

Majd közzétett még egy bejegyzést, ami csak olaj volt a tűzre.

“Egyre több médiafigyelmet kapok, és sokan megkerestek, hogy én hozzájárultam-e pénzügyileg a fiam baseballcsapatához. Igen! Fizettem az egész csapatnak és az edzőknek az egyenruhát, születésnapi bulit rendeztem és szponzoráltam minden olyan gyereket, aki nem engedheti meg magának a havi díjat. A gyerekek maguk is gyűjtenek adományokat, autókat mosnak, reklámokat készítenek és mindenféle szórakoztató dolgot csináltak. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ehhez!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top