nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi a műtétje után

Radics Gigi: „Őszintén szólva voltam már jobban lelkileg”

Úgy véli, természetes, hogy most picit gyengébb.

Radics Gigi egy hete jól ráhozta a frászt rajongóira, amikor 24 óráig elérhető Instagram-történetében a kórházi ágyból jelentkezett be. A nagy riadalom miatt másnap elmagyarázta, miért is volt szüksége orvosi beavatkozásra. 

Radics Gigi

Fotó: Instagram

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometriózisom volt, amitől az orvosom úgy látta, jobb megszabadulni. Szerencsére a legjobb kezekben voltam és már lábadozom. Mindenesetre mindenkit biztatok arra, hogy vegyen részt orvosi szűrővizsgálatokon, mert így sokszor meg lehet előzni a még nagyobb problémákat is” – írta akkor az énekesnő, aki azóta már otthon lábadozik. A minap követőit egy kérdezz-felelek játékra invitálta Instagram-oldalán, ahol természetesen érdeklődtek afelől, hogyan érzi magát a műtét után. 

Hát, őszintén szólva voltam már jobban lelkileg… Holnap lesz egy hete, hogy megműtöttek, és azt gondolom, ilyenkor az ember egyébként is gyengébbnek érzi magát, de jól leszek, megmaradok, minden rendben van. Az elkövetkezendő pár napban összeszedem magam és újraindul az élet

 – fogalmazott Gigi. Majd arra is kitért, milyen a kapcsolata Marics Petivel, akivel a rajongók pár hete összeboronálták. 

Peti egy nagyon nagyon jólelkű srác. Nem tudom, ti hogy látjátok őt rajongóként, nyilván azt, hogy egy vagány csávó, jóképű pasi – ami így is van –, de ami nekem nagyon meglepő volt, hogy van egy érzékeny oldala, amit nem tudom, mennyire mutat meg a külvilágnak – most jól kibeszéllek, Marics! –, de én nagyon örülök, hogy megismerhettem őt emberileg is. A Dancingben olyan sokat nem beszélgettünk, de amikor felkért a közös dalra, akkor megismertük egymást, és egy nagyon jó embert ismertem meg a személyében.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top