nlc.hu
Sztárok

Monica Bellucci 59 évesen is igazi díva

Nem fog rajta az idő: az 59 éves Monica Bellucci fittyet hány a kritikákra

A világsztárt a mai napig a világ egyik legszebb nőjeként tartják számon.

Akár tizenöt-húsz évet is letagadhatna Monica Bellucci, akiről a minap Párizsban, a francia divathéten készült pár friss felvétel. Az idén 60. életévét betöltő olasz színésznő, modell Alexandre Vauthier francia haute couture divattervező egyik darabjában állt kamerák elé. A női hírességek képtelenek méltósággal viselni az öregedést, erre azonban Bellucci mindig rácáfol: nyoma sincs szépészeti beavatkozásoknak. 

És hogy mi a tika?

A színésznő szeret úszni és jógázni, mert azokkal állítása szerint a lelkét is felfrissíti. Minden reggel hideg zuhannyal kezdi a napot, mert úgy gondolja, hogy ezzel megőrzi a bőre feszességét, és rugalmasabbá teszi azt. Állítólag nem használ vasalót vagy hajszárítót, maximum egy esemény előtt, a haja mindig a levegőn szárad. Az étkezés számára fontos rituálé, de nem azért, mert számolná a kalóriákat. Nem aggódik túlzottan néhány pluszkiló miatt, úgy érzi jól magát a bőrében, ahogy van.

Monica Bellucci

Monica Bellucci (Fotó: Northfoto)

„Szégyenlős vagyok. El tudják képzelni, milyen lennék, ha nem lennék szégyenlős?” – viccelődött az elvált Monica Bellucci korábban a San Sebastian Filmfesztiválon. Bár volt idő, amikor szapulták a megjelenése miatt, a sztár nem foglalkozik a negatív hangokkal. 

Íme pár régi, illetve friss kép a sztárról

Monica Bellucci
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top