nlc.hu
Sztárok

Arnold Schwarzenegger az unokáiról és állatairól

Arnold Schwarzenegger ugyanazt a reggelit adja unokáinak, mint az állatainak

Egészségesnek egészséges, az biztos.

Arnold Schwarzeneggerről köztudott, hogy nagyon szereti az állatokat. Van is neki otthon három kutyája, pónija, szamara és disznója is, akiket rendszerint megmutat közösségi oldalain. Instagramon például olyan kép is található, ahol a szájából eteti a nem túl kicsi disznót a konyhájában.

Arnold Schwarzenegger

Fotó: Getty Images

Legutóbb Jimmy Fallon late-night show-jának volt a vendége, ahol természetesen nemcsak kis kedvencei, hanem csodálatos unokái is szóba kerültek – szúrta ki a 24.hu. Mint kiderült, minden reggel ő maga eteti az állatokat, ráadásul ugyanazzal, amit a család is fogyaszt. 

A reggelijük egy zabpehelysüti, amit mi állítunk össze: mézből, banánból és zabpehelyből áll. Alapvetően a szamaramnak és a pónimnak, Lulunak és Whiskynek készülnek, de rájöttem, a kutyák is szeretik. Aztán kiderült, hogy a disznó is, de hát a disznó mindent szeret, még a követ is megeszi

 – magyarázta a színész a műsorban, majd hozzátette, két unokája, a 3 éves Lyla Maria és az alig 1 éves Eloise Christina is odavannak a zabszeletekért. 

A hollywoodi sztár lánya, Katherine Schwarzenegger és veje, Chris Pratt minden héten viszik az unokákat a nagypapához, ahol a gyerekek szépen kivárják a sorukat a finom falatok osztogatásában, akárcsak a házi kedvencek. „Amint kimegyünk a szabadba, azt mondja a nagyobbik: Papa, kaphatok még sütit?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top