nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea legdrágább szettjei

Röpködnek a milliók: íme Várkonyi Andrea néhány igencsak drága szettje

A műsorvezető legtöbbször a világ legnagyobb divatházainak kreációiban jelenik meg a nyilvánosság előtt. Láthatón örömmel válogat a különlegesebb darabok között is.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nem sűrűn jelennek meg együtt nyilvános eseményeken, ha viszont így döntenek, a műsorvezető mindig kitűnik a tömegből egy-egy viselt darabjával. Nézzünk is pár ilyen alkalmat!

Louis Vuitton kreáció

Várkonyi Andreát selyemből készült dizájnerruhában fotózták le a 29. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás, rövidítve FeHoVa tavaly februári rendezvényén. A márka webshopja alapján akkor a ruha 2990 euróba, azaz az aktuális árfolyamon 1 156 000 forintba került. A HVG fotózta le Várkonyi Andreát férjével, ide kattintva nézheted meg az említett ruhadarabot. A kreáció egyébként limitált kiadás volt. Ám nem ez az egyetlen érdekesség ezzel a hírrel kapcsolatban! A Daily Mail májusban megjelent cikkében jól kivehető volt, hogy Beatrix hercegnő a koronázás előestéjén ugyanazt a Louis Vuitton-ruhát viselte, amelyet Várkonyi Andreán februárban a FeHoVa kiállításon. 

Méregdrága Dior

Egy mesés Dior szettben kapcsák lencsevégre a Rose d’Or luxusjacht fedélzetén Várkonyi Andreát tavaly augusztusban Monacóban. A Blikk akkor arról írt, hogy a divatház nyárra kiadott kollekcióját viselte, melyben a felső 2750 euró, a hozzá illő short pedig 1650 euróba (összesen körülbelül 1,6 millió forintba) került. 27 milliárd forint. A 444 beszámolója szerint pedig “csak” ennyi volt Mészáros Lőrinc szuperjachtja. 

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea (Fotó: Fülöp Dániel)

Újabb milliós szett a vadászkiállításon

A házaspár 2024-ben is feltűnt a FeHoVa kiállításán, melyet a hvg írt meg. A cikkben azt közölték, a híresség egy monokróm, Párizs térképét ábrázoló Dior blézert viselt, mely 2850 euróba kerül (több mint egymillió forint), szintén egy Dior hosszú, bézs szoknyát, ami 2550 euró (közel egymillió forint), illetve egy ezekhez passzoló övet, ami 760 euróba kerül (300 ezer forint). Várkonyi Andrea szettjét ide kattintva tekintheted meg! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top