nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea közel egymillió forintos szoknyában sétálgat

Várkonyi Andrea több milliós szettben tűnt fel a vadászkiállításon

Az öve még egész olcsó.

Megnyílt a FeHoVa kiállítás (a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója – szerk.), ahol megjelent a Mészáros-Várkonyi házaspár is. Az édesanya szettje szemet szúrt a hvg-nek, akik megörökítették a házasokat. Mint írják, a híresség egy monokróm, Párizs térképét ábrázoló Dior blézert viselt, mely 2850 euróba kerül (több mint egymillió forint), szintén egy Dior hosszú, bézs szoknyát, ami 2550 euró (közel egymillió forint), illetve egy ezekhez passzoló övet, ami 760 euróba kerül (300 ezer forint). Várkonyi Andrea szettjét ide kattintva tekintheted meg! 

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea évekkel korábban. (Fotó: Schumy Csaba)

Teljesen megváltozott az élete

Az elmúlt években a 49 éves egykori műsorvezető élete sok tekintetben megújult: szűntek meg régi barátságok, de születtek újak is, megváltozott a munkája, valamint feleség lett: 2021. szeptember 24-én egy fényűző lakodalmon mondta ki a boldogító igent a milliárdos üzletembernek, Mészáros Lőrincnek. Andrea szerint tévhit, hogy az üzletember házassága miatta bomlott volna fel, emellett állítása szerint a pénz sosem volt fontos a kapcsolatukban. „Míg a lányommal éltem, bebizonyítottam, hogy elég jól megállok a lábamon. Szóval nem pénzre vágytam, hanem egy igazán jó kapcsolatra”jelentette ki nemrég Várkonyi a Story magazinnak. A cikkben az is szerepelt, hogy Mészáros Lőrinc sokat fogyott az utóbbi időben, és húszéveseket megszégyenítő a laboreredménye. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top