nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea 60

Szulák Andrea kirobbanó formában van

Szulák Andrea a napokban lett 60 éves. A színésznő nagyon elfoglalt, több darabban játszik, és koncertjei is vannak.

Szulák Andrea a 60. születésnapját ünnepelte a napokban. A színésznő nagyon elégedett, rengeteget dolgozik, és egészségügyileg is jól van – írja a Blikk.

“Életemben ennyit nem dolgoztam, mint mostanában. Nem is az az elképesztő, hogy sok a felkérés, bár ennek is hihetetlenül örülök, hisz a pandémia alatt azért ezek eléggé megcsappantak, hanem amin én magam is csodálkozom, hogy fizikailag, idegileg és szellemileg mennyire bírom. Nem szeretnék sem fogyni, sem hízni, én csak egyért imádkozom minden este, hogy az egészségem szolgáljon, azért, hogy megszolgáljam azokat a lehetőségeket, amiket most tálcán kínál a sors. Hét bemutatóm volt a tavalyi évadban, több színházban játszom nyolc darabban, rengeteg koncertfelkérésem van, decemberben negyven fellépésem volt. És nincs vége, mert januártól is iszonyatosan sok a munka” – mondta Szulák Andrea, aki csendben ünnepelte ezt a kerek évfordulót.

Szulák Andrea kirobbanó formában van

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

„Igyekszem nem tudomást venni az idő múlásáról. Vannak napok, amikor 25-nek, máskor 95-nek érzem magam. Minél idősebb az ember, annál több a vesztesége. A születésnapom addig volt fontos nekem, amíg az anyám élt. Most már a lányom születésnapja lett a mi közös fiesztánk, erre mindig nagyon készülök, a saját születésnapomnak már nincs nagy jelentősége”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top